Vacanța virtuală începe: FasTracKids Summer Camp LIVE

1

Vacanța de vară de anul acesta va avea loc online! Pregătește-ți copilul de FasTracKids Summer Camp LIVE! Îl așteaptă zeci de surprize și activități educative pentru cei mici, o adevărată petrece virtuală în care se vor distra și vor căpăta cunoștințe noi. Summer Camp LIVE este formula adaptată FasTracKids Summer Camp din anii precedenți, care se va desfășura în acest an în mediul online.

Summer Camp LIVE va începe pe data de 1 iunie 2020, cel mai bun mod de a sărbători ziua dedicată celor mici. Urmează apoi încă 3 luni de distracție și cunoștințe noi, până pe 28 august 2020 când ne vom lua adio de la vară și ne vom pregăti rechizitele pentru un nou an școlar. Sunt 11 teme online propuse anul acesta, din care 2 se vor desfășura în limba engleză, teme care abordează subiecte fascinante din lumea copiilor. Vor avea loc 2 sesiuni pe zi, a câte 90 minute fiecare, în intervalele orare 10:30 – 12:00 și 17:30 – 19.00.

Care sunt temele Summer Camp LIVE de anul acesta?
 • Dr. Dino și Lumea Dinozaurilor (3-8 ani)
  Dr. Dino îl va însoți pe copilul tău într-o călătorie în lumea dinozaurilor. Alături de colegii de grupă va lucra timp de 5 zile, câte 90 de minute pe zi, la amenajarea unui muzeu al paleontologiei. În ultima zi tu vei fi invitat in calitate de vizitator în acest muzeu virtual. Ghid îți va fi chiar copilul tău!
 • Studioul de Artă (3-8 ani)
  Împreună cu Academia de Arte din Denver, FasTracKids a elaborat modulul de arte plastice care-i va purta pe copii timp de 5 zile în lumea culorilor si a formelor. Vor avea prilejul să recunoască, dar și să reproducă lucrările unor pictori celebri. Copiii vor realiza lucrări ce vor fi expuse in ultima zi la Muzeul de Artă FasTracKids.
 • Facem sport cu Spencer (3-8 ani)
  E vară, e vacanță, iar copiii vor să se joace. Dorința lor de a face mișcare va fi folosita de către Spencer în periplul său de 5 zile în lumea sportului. În fiecare zi, alături de Spencer și de instructori, copiii vor afla istoricul, regulile și vor învăța mișcările de bază din 16 sporturi diferite. La final, ne propunem să înțelegem mai bine dictonul “Minte sănătoasă în corp sănătos”.
 • Corpul uman…un miracol (3-8 ani)
  Samantha și Sam îl vor ajuta pe copilul tău sa-si descopere propriul corp. După 5 zile petrecute în compania colegilor, copilul tău va ști mult mai multe despre funcțiile organismului uman și își va însuși deprinderi de viață sănătoasă. Ultima zi o dedicăm în totalitate igienei.
 • Destinația: Constelațiile (3-8 ani)
  Extraterestrul Zork îl invita pe copilul tău să descopere alături de el misterele Spațiului Cosmic. Vor confecționa împreună un costum spațial pe care îl vor purta în această călătorie virtuală în timpul căreia vor afla ce sunt planetele, gravitația, luna si constelațiile. În ultima zi, toți părinții se vor alătura online Stației Spațiale FasTrack pentru a viziona activitățile întregii săptămâni.
 • Gata de călătorie 1 (3-8 ani)
  Extraterestrul Zork vrea să afle mai multe despre noi, pământenii. Alături de copii, el va călători timp de 5 zile în jurul lumii pentru a descoperi felul în care arată și se comportă oamenii. Copiii vor descoperi ce ne aseamănă și ce ne diferențiază de alți oameni de pe planeta Pământ.
 • Gata de călătorie 2 (3-8 ani)
  Azora, cea mai buna prietenă a năzdravanului Zork, vine și ea printre pământeni pentru a-i cunoaște mai bine. În cele 5 zile petrecute alături de copiii de la FasTracKids, vor călători împreună în alte 4 țări interesante pentru a le descoperi cultura și obiceiurile. Fiți gata de îmbarcare pentru o nouă călătorie în jurul lumii!
 • Tabăra de știință (3-10 ani)
  O introducere în lumea fascinantă a oceanelor: Ocean Pacific, Oceanul Atlantic, Groapa Marianelor, aflăm care sunt vietățile marine de dimensiuni mici, medii și mari din adâncuri. Descoperiți animale marine precum cașalotul, rechinul, pisica de mare și multe surprize inedite oferite de natura și știință.
 • Fairy Tale Camp ( RO 2-4 ani + ENG 3-8 ani)
  Prima dintre temele care se vor desfășura și în limba engleză: Fairy Tale Camp! Bucle aurii, omul din turtă dulce și multe alte personaje din povești vor ajunge în casa voastră și îi vor duce pe copii într-o aventură de neuitat. Pe parcursul celor 5 zile se vor distra alături de personajele lor de poveste preferate.
 • Enchanted Kingdom Camp ( RO 2-4 ani + ENG 3-8 ani)
  O altă temă distractivă, cu activități în limba engleză! Tărâmul fermecat iți va transforma casa într-o pădure fermecata în care vei întâlni cavaleri, prințese și chiar unicorni. Vom porni împreună într-o călătorie magică, plină de aventuri, distracție și amuzament.
 • Creativitatea (3-10 ani)
  Creativitate înseamnă artă, culoare și îndemânare, dar mai înseamnă și experimente, rezolvarea de probleme, imaginație. Timp de o săptămână vor descoperi cum ne putem accesa creativitatea în stilul FasTracKids.

Pentru mai multe detalii, consultați pagina oficială FasTracKids Summer Camp LIVE.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.