Escapada de toamnă: vacanţele de tip city-break sau festivaluri?

0
city-break

Sezonul acesta sunt căutate vacanţele de tip city-break (vizite de 2-4 zile în oraşele europene) sau cele care pot avea ca motor diferite evenimente cum sunt: London Restaurant Festival din Londra (1-31 octombrie) sau festivalul ciocolatei Eurochocolate din Perugia (16-25 octombrie) şi multe altele.

Anul acesta, de 1 Decembrie, avem o minivacanţă de 3 zile nelucrătore în care putem profita de o escapadă. Unul dintre cele mai vizitate oraşe din Europa este Barcelona – oraşul plin de forme curbate şi culoare al lui Gaudi. Aici, pe litoralul Mediteranei, puteţi vizita vestita catedrală Sagrada Familia, unică în lume (a cărei construcţie a început acum mai bine de un secol şi încă nu a fost finalizată) şi care, împreună cu Parcul Guell, Palatul Guell şi multe alte clădiri din Barcelona au fost concepute de arhitectul Antoni Gaudi.

Din centrul Barcelonei (Piata Catalunya) puteţi face o plimbare spre portul vechi, mergând pe bulevardul central La Rambla de 1,2 km cu artişti stradali, palmieri, magazine de tot felul, cafenele şi restaurante – adevărată atmosferă de vacanţă!

Al doilea tip de destinaţii căutate în acest sezon sunt cele calde, unde se poate face plajă chiar. Printre ele se numără şi cosmopolitul Dubai – oraşul cu o rată a dezvoltării mai mare decât orice alt oraş din lume. Aici totul este la superlativ: relaxare pe plajă, nisip alb fin şi apă cristalina cu vederi spre simbolicul Burj al Arab sau Insulele Palmier, Ski Dubai – pârtie de 400 m, scuba diving, jeep safari prin deşert, oraşul vechi cu piaţa de aur şi mirodenii, muzee de artă orientală şi moschei sau oraşul nou, cu zgârie nori, în care vă puteţi bucura de privelişti uimitoare în timp ce luaţi masa într-un restaurant la înălţime.

Alte vacanţe care pot fi achiziţionate în acest sezon sunt cele de Crăciun şi Revelion, în ţară şi în străinătate, vacanţe de ski în staţiuni renumite din Bulgaria şi Austria, cum sunt Bansko, Tirol sau Salzburg. Suntem alături de dumneavoastră de 10 ani în planificarea călătoriilor perfecte şi am reuţit prin competenţa agenţilor, consilierea onestă şi permanentă, profesionalism şi preţuri competitive.

Mihaela Capraru – consilier turism
Galati, Str.Brailei, Nr.187, Bl.A (zona Neacsu)
Galati, Str. Brailei, Nr. 138 (langa Arcada)
0753.411.444 | 0746.287.007 | www.jackob.ro | www.roju.ro

Citeşte şi articolul Nuanţele perfecte pentru părul tău – sfaturile hairstylistul Ina Angheluţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.