Vernisaj expoziție Teodor Vișan la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi

Vernisaj expoziție Teodor Vișan la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi

83
0
DISTRIBUIȚI

Muzeul de Artă Vizuală Galaţi are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziţiei de pictură semnată Teodor Vişan, joi 12 ianuarie, ora 17.00.

Născut la Galaţi pe 31 ianuarie 1943, Teodor Vişan este absolvent al Facultăţii de Artă- secţia pictură , Universitatea ,,Dunărea de Jos” Galaţi. Expune în cadrul Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Galati începând cu anul 1967, iar din 1983 participă la majoritatea expoziţiilor republicane bienale de pictură şi grafică. A deschis peste 40 de expoziţii personale în ţară şi străinătate (Anglia, Belgia, Franţa, Cehia). Realizează și afișe, postere sau ilustraţii de carte, un exemplu fiind cartea de cântece pentru copii ,,Porţi deschise bucuriei”, purtând semnăturile lui Corneliu Stoica (versurile) şi Sorina Roşu (muzica).

Printre premiile obţinute, menţionăm : Premiul Municipiului Galaţi (2011), ,,Personalitatea Culturală a Anului” premiu acordat de redacţiile publicaţiilor ,,Realitatea” şi ,,Realitatea în diaspora” (2010), Premiul I la Festivalul Internaţional de Artă de la Moscova (1987) și Premiul I la Salonul Artelor din Bucureşti (1986).

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.