Gata în doar 60 de minute! – tehnica viitorului în stomatologie

Gata în doar 60 de minute! – tehnica viitorului în stomatologie

1927
0
DISTRIBUIȚI
Gata în doar 60 de minute! - tehnica viitorului în stomatologie

Dacă ești în căutarea unor servicii stomatologice ultramoderne, care să nu îți consume foarte mult timp, Clinica Stomatologică My Dent din Galați îți pune la dispoziție tehnica viitorului, în doar 60 de minute.

Clinica Stomatologică My Dent by Dr. Budeci Mihail vine în întâmpinarea clienților cu servicii de aplicare fațete dentare și restaurări dentare, gata în 60 de minute. Tratamentul stomatologic constă în amprentarea cu precizie, cu ajutorul unei camere video care scanează structura și forma dintelui pacientului. Camera video generează un model 3D, iar design-ul viitoarei lucrări se realizează prin tehnică computerizată, frezându-se apoi în blocuri.

Acum poți scăpa de grija vizitelor repetate la stomatolog, a timpului pierdut sau a lucrărilor provizorii.

Restaurările dentare realizate prin sistemul CEREC utilizează unul dintre cele mai compatibile materiale dentare folosite la momentul actual. Este vorba despre zirconiu, ceramică dentară, un material cu proprietăți foarte asemănătoare cu cele ale smalțului natural. Ceramica este un material foarte bine tolerat de către corpul uman, reacțiile alergice fiind inexistente.

Cu ajutorul acestui material ceramic, fațetele dentare și coroane sunt aproape imposibil de diferențiat față de dintele natural. În plus, procesul realizat cu ajutorul camerelor video și a tehnologiei 3D elimină întru totul erorile umane, dimensiunea fațetelor fiind propusă și realizată digital. Tratamentele sunt de natură restaurativă și conservativă, păstrându-se cât de mult posibil din smalțul dentar.

Clinica Stomatologică My Dent by Dr. Budeci Mihail, înființată recent, în august 2018, are alături o echipă tânără de experți care-ți vor propune cele mai bune soluții din domeniu. Clinica oferă servicii stomatologice de la cele simple la cele foarte complexe: chirurgie dento alveolară, implantologie ghidată, edondonție cu microscop, albire cu laser, fațete dentare, SKYN concept, inserare implanturi, protezare imediată și planificare digitală 2D și 3D. De asemenea, poți beneficia și de estetică facială, augumentare buze sau de injectări cu acid hialuronic.

Ne găsești în Galați pe strada Universității nr. 3 sau la telefon 0751 655 013, de luni până vineri în intervalul 9:00-19:00, și sâmbăta de la 9:00 la 14:00.

Citește și articolul:  Una bună, 9 așa și-așa: Gazetto Cafe

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.