Vila Casa Blanca, evadarea din mijlocul orașului

0
135
Vila Casa Blanca, evadarea din mijlocul orașului

Vila Casa Blanca, evadarea din mijlocul orașului

Poate că vi s-a întâmplat ca după o perioadă foarte stresantă la locul de muncă, sau chiar și în viața personală, să doriți să evadați din agitația citadină măcar pentru un weekend, simțind că nu mai rezistați cu atât de multe griji. Am dreptate?

Pentru a vă deconecta de problemele și stresul de zi cu zi, Vila Casa Blanca, situată în stațiunea Lepșa, vă pune la dispoziție şase camere spațioase și un living primitor, perfect pentru a sta la povești până dimineață cu prietenii sau cu familia. Pe parcursul zilei vă puteți petrece timpul în grădina pensiunii, făcând un grătar în spațiul special amenajat ori savurând priveliștea naturii pure, sau doar stând pe un balansoar și citind o carte bună. Balconul fiecărei camere vă permite să vă bucurați de priveliștea munților Vrancei în orice moment al zilei. Aroma cafelei de dimineață parcă este mai intensă respirând aerul proaspăt al zonelor de munte și privind un răsărit demn de descrierile unor cărți sau de scenariile unor filme.

De asemenea, pentru momente de neuitat, trebuie să știți că nu prea departe de pensiune se află Cascada Putna, atracția principală a turiștilor. Turiştii care vizitează această cascadă poate observa cât de minunat își creează apa cursul prin stâncă și modul în care se îmbină toate elementele peisajului. Pe lângă acest obiectiv turistic, mai pot fi amintite și Mănăstirea Lepșa și Soveja, Casa Babei Vrâncioaia și rezervațiile naturale Râpa Roșie, Lepșa sau Tişiţa.

Momentele frumoase se creează alături de cei dragi, motiv pentru care Vila Casa Blanca vă asigură un mediu de relaxare perfect pliat pe placul tuturor!

Visul unei evadări din orașul plin de stres se poate împlini la Vila Casa Blanca, unde natura rezonează cu oamenii!

Citește și LUMBER reinventează accesoriul vestimentar – papioane din lemn cu stil şi eleganţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.