Află care sunt vinurile potrivite de Valentines Day și cum le poți...

Află care sunt vinurile potrivite de Valentines Day și cum le poți câștiga

36
0
DISTRIBUIȚI
Află care sunt vinurile potrivite de Valentines Day și cum le poți câștiga

Fie că preferați Valentines Day, fie că sunteți o persoană tradițională și respectați ziua de Dragobete, vinul nu ar trebui să lipsească de la niciuna dintre sărbători. Deși mulți dintre voi veți alege să serviți o cină romantică la un restaurant, unde sunteți sfătuiți de un somelier în privința vinului servit, suntem siguri că poate chiar mai mulți veți fi dintre aceia care vor să își surprindă persoana iubită cu o cină romantică acasă, în căminul vostru cel mai intim și drag.

Atunci… cum alegem vinul pentru această seară specială? În primul și în primul rând, dacă nu cunoaștem deja preferințele lui/ei în materie de vin, este foarte important să alegem vinul în funcție de mâncarea servită. Este recomandat ca vinul servit în aceste seri să fie roșu sau rose (culoarea dragostei), iar ca gust un vin demisec este alegerea cea mai potrivită. Daca însă cina va fi un festin de prăjituri sau ciocolată recomandăm cu căldură un vin demidulce.

De Valentines Day sau de Dragobete vă dorim o seară frumoasă, cu un vin bun pe masă. Și dacă nu știți ce vin să alegeți, vă așteptăm la noi la cramă, să vă dea Bachus o mână de ajutor. Și, ca să fiți pe deplin conectați la aceste zile încărcăte de dragoste și emoție, vă spunem doar atât: De ce închidem ochii când visăm? De ce închidem ochii când savurăm? De ce închidem ochii când sărutăm? Pentru că cele mai prețioase lucruri nu se pot vedea cu ochiul… ci se simt.

Plecând de la aceasta, Revista Explore* și Crama Lu’ Bachus s-au gândit să vă încerce simțurile cu câteva vinuri de origini oltenești, în seara de Valentine’s Day. Punem în joc câte 1 pachet de vin pentru 3 câștigători, fiecare pachet conținând: 1 sticlă 0.75L Muscat Ottonel 2016 demisec; 1 sticlă 0.75L Rose 2017 demisec; 1 sticlă 0.75L Merlot 2016 demisec. Pentru a participa la concurs trebuie să urmați pașii de pe pagina de facebook, până pe 13 februarie.

Vă așteptăm să ne vizitați și să degustăm împreună din vinul preferat pe Str. Zidarilor Nr. 2, Micro 19 (vis-a-vis de Capătul Troleibuzului), Telefon: 0744283195; Facebook: Crama Lu’ Bachus

S-ar putea să te intereseze și articolul: Unde găsești cea mai bună pizza în Galați?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.