Visuri pe gheaţă – din dragoste pentru copiii speciali

0
Visuri pe gheaţă

Visuri pe gheaţă ediţia a V-a, din dragoste pentru copiii speciali, vineri 14 februarie, la 17:00 – 18:30. Cum ar fi, dacă ai reuși, măcar pentru o zi, să-ți arăți DRAGOSTEA în cel mai SPECIAL mod cu putință?

Și ce-ar fi dacă ai fi inimă lângă inimă, dar nu oriunde, ci pe gheață, pentru a dărui dragostea mai departe ?

Da, se poate şi tot ce trebuie să faci este să-ți aduci jumătatea ori persoana cea mai dragă, la patinoarul Galaţi, la un eveniment devenit deja tradiţie pentru oraş, plin de culoare, muzică, voie bună, surprize şi mai ales fapte frumoase!

”Visuri pe gheaţă” ajunge astfel la ediţia cu numarul 5, graţie partenerilor de nădejde, care sunt alături de ani de zile, ”Fundaţia Sportul Gălăţean” îşi propune, ca de fiecare dată, să fie ajutor important în derularea taberelor de iarnă/vară, special adaptate nevoilor copiilor cu autism din APCA Galaţi, de care beneficiază aceştia an de an, respectiv ZâmbetePeSchiuri şi ZâmbetePePoteci, în celălălt capăt al ţării, în parteneriat cu AsociaţiaMunteleMicExtrem.

Tot ce mai trebuie să ştie inima ta mare e ca biletul de intrare, va fi în scop caritabil, în valoare de 30 lei, fiind inclusă aici şi închirierea patinelor pentru toată durata derulării evenimentului, în limita echipamentului disponibil. Aşa că recomandarea  este ca toţi cei interesaţi să fie prezenţi deja la patinoar, în jurul orei 16:45, unde veţi fi așteptaţi cu încredere că veţi fi aproape şi de această dată, în număr cât mai mare.

Patinează şi donează. Ajutorul tău  contează!

Citeşte şi Ziua muzicală a Îndrăgostiților cu Paganini și Ceaikovski

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.