Fii pe fază la reduceri și câștigi vouchere la Shopping City Galați

0
vouchere Shopping City Galați

Ai intrat în 2020 cu amintirea paltonului pe care n-ai apucat să-l cumperi în 2019? Îl găsești acum la preț redus, pentru că la Shopping City Galați te așteaptă cele mai avantajoase reduceri (urmărește-le AICI)!

Tu cumperi mai mult, pe bani mai puțini, iar Shopping City Galați are pregătite peste 2.700 de premii pentru cumpărăturile de minimum 200 lei!

Cumperi din magazinele Shopping City Galați (inclusiv Carrefour) de minimum 200 lei pe un singur bon fiscal, în perioada 23 ianuarie – 16 februarie, vii în aceeași zi cu bonul și bunurile achiziționate la Biroul de Informații și primești PE LOC un voucher în valoare de 15 lei*, pe care îl vei putea folosi în foodcourt!

‼ Vrei să câștigi mai multe vouchere? Trebuie doar să participi la campanie în zile diferite, cu bonuri diferite!

Voucherul se poate ridica numai în aceeași zi în care s-a făcut achiziția. Poate fi folosit pentru o singură achiziție. Nu participă bonurile cu date din zilele precedente.

Voucherele pot fi folosite până în data de 29.02.2020, în următoarele locații: Pizza Hut, Romans, Bonito, DAbo Döner, Taksim, Salad Box, Pep & Pepper, YOYO Donuts, Pizza Romana, Passage, KFC.

Vezi regulamentul campaniei AICI.

Profită de reducerile de iarnă! Cumpără-ți mai mult, pe bani mai puțini, iar Shopping City Galați îți oferă un moment de relaxare delicioasă în foodcourt!

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă unul din cele zece bilete la Cinema 3D Galați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.