“Vrăjitorul din Oz” – spectacol de copii jucat pentru copii

0
Vrăjitorul din Oz

“Vrăjitorul din Oz” – spectacol de copii jucat pentru copii, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galaţi, organizat de Teatrul de Copii pentru Copii Galaţi.

Haideți și voi să o ajutați pe Dorothy și pe noii săi prieteni să treacă teferi prin aventurile din Țara lui Oz și să ajungă acasă!

Vă așteaptă Dorothy, Toto, Sperie-Ciori, Omul de Tinichea, Leul, Unchiul Henry, Mătușa Em, Macii, Vrăjitorul din Oz, Zâna Glinda, Vrăjitoarea Morgan, Prințesa Altineză, Maimuțele înaripate, Piticul Pic-Pic.
Nu ratați o nouă poveste memorabilă pentru întreaga familie, transpusă în muzică și dans, presărată cu învățăminte și cu personaje simbolice, jucată pentru copii, cu multă pasiune, de actorii în devenire de la Teatrul de Copii pentru Copii Galați!

Întâmplările nemaipomenite prin care trec personajele, voia bună și dorința arzătoare de a obține ceea ce își doresc se împletesc cu multe momente de dans pe melodii celebre: „Follow the yellow brick road”, „We will rock you” (Queen), „Another brick in the Wall” (Pink Floyd), „Hit the road, Jack” (Ray Charles).

Spectacol potrivit copiilor mai mari de 5 ani și întregii familii. Pregătirea spectacolelor a fost realizată de profesioniști cu experiență în domeniu, de la Teatrul Muzical „ȘAPTE” Galați.
Regie și dramatizare: Isabela Oancea
Coregrafie: Gianina Sion
Muzică și regie muzicală: Sorin Oancea

Programul „Vrăjitorul din Oz”:
Luni, 16 decembrie, ora 17:30 (reprezentația 1)
Luni, 16 decembrie, ora 19:00 (reprezentația 2)
Marți, 17 decembrie, ora 17:30 (reprezentația 3)
Marți, 17 decembrie, ora 19:00 (reprezentația 4)

Durata: 75 minute

Biletele se pot achiziţiona la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi sau aici.

Citeşte şi Flu Flu și Grădinița Nanny luptă “Împreună pentru Robert!”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.