Vreau să slăbesc, vreau să fiu sănătos! Fii tu cel care face...

Vreau să slăbesc, vreau să fiu sănătos! Fii tu cel care face diferența

47
0
DISTRIBUIȚI
Vreau să slăbesc, vreau să fiu sănătos! Fii tu cel care face diferența

Știm cu toții că după sărbători sălile de sport sunt luate cu asalt de cei care au pus câteva kilograme în plus sau cei care își doresc definire musculară. Dar după o lună cei mai mulți renunță. Fii tu cel care face diferența!

Dream big! Stabilește-ți țeluri mărețe, însă pe termen lung. Așteptările realiste îți vor aduce rezultate. Push yourself! Fii dur cu tine, iar în momentele în care simți că cedezi impune-ți să te abții de la a mai mânca după ce te-ai săturat. Regimul funcționează cel mai bine în modul “la comandă”: mănânci ori de câte ori îți este foame, dar nu și după ce te-ai săturat. Și nu te mai opri la a face 10 repetări dintr-un exercițiu, fă 20 astăzi, iar mâine 30 de repetări. Automotivație! Caută o persoană care te inspiră prin felul cum arată, ia un afiș cu el/ea și lipește-l pe frigider sau pe un perete, ca să îți amintești de ce faci sport și să renunți la dulciuri și făinoase.

Ni se întâmplă tuturor să fim stresați, ne pierdem cheful de antrenament, alimentația sănătoasă nu ne mai surâde. E firesc, ridică-te și continuă de unde ai rămas. Dacă vrei să îți schimbi radical aspectul fizic și să slăbești, ai răbdare, fii exigent cu tine însuți și continuă să te automotivezi. Colegii mei și cu mine te vom aștepta la sală bucuroși și pregătiți să te motivăm în a-ți îndeplini țelurile. Iată câteva dintre clasele la care te poți înscrie:

Vreau să slăbesc! Este o clasă circuit dinamică și energică, un antrenament de formare a rezistenței și de pierdere în greutate. Sunt alternate exerciții cardio cu exerciții de tonifiere. Intensitatea acestei clase este medie spre ridicată. Beneficii: crește forța musculară și viteza de reacție, îți dezvoltă rezistența și capacitatea cardio-respiratorie.

Body pump. Concentrându-te pe greutăți ușoare și pe mai multe repetiții, vei arde grăsimile și îți vei crește forța. Cu acest antrenament intri în formă și îți tonifiezi principalele grupe de mușchi.

Spinning-ul este o activitate aerobică care se practică cu ajutorul unei biciclete statice. Beneficii: te ajută să slăbești și să elimini toxinele, îți întărește inima și îmbunătățește metabolismul oaselor și articulațiile, întărește mușchii gambelor și fesierii, ajută la combaterea celulitei și elimină stresul.

Sportul este un mediu sigur, unde poți ieși din zona de confort și poți afla mult mai multe despre tine decât de oriunde altundeva.

Roxana Lazăr
Instructor Personal Trainer Aerobic, Body Pump-Cross Circuit, Spinning, ”Vreau să slăbesc”
MaxFitness

S-ar putea să te intereseze şi articolul: Devino de astăzi cea mai bună variantă a ta – la MaxFit

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.