Weekend-ul acesta se îmbracă în haine de Halloween. Bucură-te de weekend în stilul tău!

0
118
Weekend-ul acesta se îmbracă în haine de Halloween. Bucură-te de weekend în stilul tău!

Weekend plin de evenimente, weekend în stil Halloween!

VINERI 27 OCTOMBRIE
Curiozitatea, dorința de cunoaștere se numără printre calitățile copilului tău? Vino cu el la lecția DEMO Gratuită Fastrack Science la Fastrakids Galați, ora 14.00. Programul se adresează copiilor între 7-9 ani.

Festivalul Național Studențesc de Teatru Contemporan “ActFest” la Teatrul Dramatic “Fani Tardini”, ora 15.00. ActFest aduce anul acesta trupe de teatru din Brașov, Bucureşti, Ploieşti, Craiova, Iaşi şi Galaţi.

Deschiderea Y.E.S.S. 2017, Universitatea Danubius ora 15.30. Y.E.S.S este un proiect ce își propune dezvoltarea personală a liceenilor gălățeni. Tinerii se pot înscrie la două module: Public Speaking și Leadership.

Ești pasionat de arta masajului? Vino să te inițiezi sau perfecționezi la cursul Yumeiho (tehnică japoneză) la centrul Izvor de Sănătate ora 17.00.

Teatrul își face, din nou, loc în program.De data aceasta, în piesa Gaițele la Teatrul Maria Filotti Brăila ora 18.00. Aceasta reprezintă una dintre cele mai valoroase comedii de moravuri din dramaturgia românească.

Intră în competiție în pași de dans. Tu alegi stilul pentru care optezi la EliteGym Tae Bo & Zumba Contest & Spinning Mega Class, ora 18.00.

Copiii sunt așteptați cu cele mai tari mișcări la Halloween Kids Party la Jolie Dance by Hobby Dance, ora 18.00.

Spectacolul “Pelicanul” e ca un fel de muzică a senzaţiilor, a sentimentelor personajelor. O piesă de teatru tragico-comică, pe alocuri la Teatrul Dramatic Galați.

D.O.H.A, mai precis Dudu Mic ,Oana Mogos și Florin Chiriac-Hippie, au răspuns provocării Amber de a cânta împreună. Trupa vine cu spectacol in premiera la Amber Cafe Galați, ora 20.00.

Ai umor? Atunci ia-ți doza de Stand Up Comedy cu Andrei Ciobanu la The Music Pub Brăila ora 21.00.

Ia cu tine un Dirty Shirt la Summer Time Pub, ora 21.00. Deja, te-ai gândit la un dirty dancing?

Halloween Party by Jolie Dance ora 21.00. Dansezi în pașii de moonwalk sau ești mai pe freestyle? Eliberează-ți energia pe ringul de dans!

Distracția se mută la The Best Party ! La Edy’s Pub & Restaurant Brăila, ora 22.00.

O altă alternativă de distracție: be FUNK’D with John Gabe B2B Gabi Ifrim la Union Jack Studio, ora 23.00.

Halloween Thriller Night la Glamour Cafe & Pub Brăila.Un decor înfricoșător, o atmosferă thriller, mai lipsește să ai costumul la purtător.

Tinerele și viitoarele mămici sunt invitate să participe la cursul Lamaze de pregătire pentru naștere și alăptare. Acesta este un proiect al Asociației Birth & Building Center

Regina Toamnei, Crizantema – ediţia a XV-a. Locația evenimentului: Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.

SÂMBĂTĂ 28 OCTOMBRIE
Dulce, picant sau mai condimentat? Halloween? Restaurant Suisse Galaţi – Food, Bar & Grill organizează Happy Suisse Halloween. Sper să fie pe gustul tău!

Fir întins! Se întâmplă la Concursul de pescuit sportiv NEMO, Ediția a- III-a la Restaurant Nemo Brăila, ora 7:00

Ziua porților deschise” la centrul Izvor de Sănătate, ora 9.00

Clubul de Robotică, Electronică, Programare şi Mecanică la Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila, ora 9.00

Știi să faci mutările corecte? Ești un bun strateg, deții și ceva îndemânare? Aruncă zarurile la “Cupa de toamnă – ȘAH – Șah ACS Smart Galați. Unde? În Țiglina 3, la Complex Continental, ora 9.00

APCA – Asociaţia de Sprijin pentru Părinţi şi Copiii cu Autism Galaţi prezintă cel mai complex curs de formare de lunga durată în domeniul logopediei, sub îndrumarea a 6 specialiști renumiți din România. Evenimentul are loc la ora 10.00, Ludoteca Curcubeu

Filosofie și Reformă la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, UDJ Galați ora 10.00. Implicațiile spirituale, ideologice și culturale ale unei mișcări religioase (1517 – 2017)

Hai la meci! Brăila – CSM Slatina la Sala Polivalentă “Danubius” Brăila, ora 11:00

“Galați 2017 Grand Open” la Daily Pub ora 12.00. Concursul săptămânal organizat de Daily Pub Quiz. Echipele, formate din maxim patru membri, vor avea de răspuns la câte 20 de întrebări din domenii diverse

Tu în ce teren joci? Alege-ți echipa și hai la meci! Dunarea Galați vs Steaua Rangers sau CSM Dunarea Galați vs Steaua Rangers. Ambele se dispută la ora 18.30

Muzica s-a oprit, dar lasăm cuvintele să vorbească în opera Cabinierul la Teatrul Dramatic Galați, la ora 19:00

Susține-ți echipele locale! Fii alături de SC Oțelul Galați – FK Miercurea Ciuc, ora 15.00 sau Phoenix Galați – SCM Timișoara la Sala Sporturilor, ora 20.00

Schimb ritmul la Smoke Weaver la 55 Pub, ora 21.00

Tematica e aceeași, locația și atmosfera se schimbă! Noi propunem, tu alegi!
✔ Halloween Party, inspirată de Game of Thrones la Club Infinity, ora 23:00
✔ Hallowen nightmare with special guest DJ PADO la Union Jack Studio, ora 23:00
✔ Nu rămâne în întuneric, ieși la lumină! “Fear of the Dark!” organizat de Fratelli, ora 23.00
✔ Halloween Party 2017 la Delirium Pub, ora 23:00. Evenimentul este privat, iar intrarea se va face doar pe baza de invitații.
✔ Halloween House Party la Boulevard Pub.Invitat special: Narcis NRS Percussion( percuționistul trupei 3 Sud Est) Intrare liberă, ora 0:00.
Nu i-am uitat, nici pe brăileni:
✔ Halloween Party la The Music Pub Brăila, ora 22.00

DUMINICĂ 29 OCTOMBRIE
Începe-ți ziua în pași de dans.“Dare To Move” la Clubul de Dans Sportiv Phoenix Galați, ora 10.00

Hai la teatru! Piesa pusă în scenă este “Frumoasa și bestia” la Teatrul Muzical Galați, ora 10.30

Dovleceală pe câmpie! Aerodrom Aerial Club Vădeni, ora 11.00. Pune-ți la încercare talentul și îndemânarea. Sculptează cel mai zâmbăreț dovleac și este premiat.Competiția este deschisă tuturor!

“Implică-te și Tu!” Comunitatea are nevoie de tine! Participă la acțiunea organizată de Asociația “Respectul semenilor” la Restaurant CINA Galați, ora 14.00

Halloween Party la B’URSucel Art Studio, ora 16.00. Dulciuri, distracție cât cuprinde și multe surprize. Locurile sunt limitate!

Personajele prind viață la Brăila Mall. Vino să faci parte din aceeași cadru de poveste cu fotografiile Photobooth. Make your story! Părinții, copiii sunt invitați cu mic cu mare la ateliere creative, jocuri în incinta Braila Mall, ora 16.00

Evenimentul “Sâmbătă bucurii împreună” organizat de Auchan Galați își propune să-ți ofere motive de a zâmbi mai mult, să transformi rutina în plăcere. Experimentează lucruri noi! Te așteaptă surprize și cadouri pentru întreaga familie!

Copiii au motiv de bucurie. HAPPY LAND Club de joacă Brăila îi așteaptă la Halloween Party. Ați pregătit costumele? Trick or treat? Nu mai devreme de ora 17.00.

Adaugă o notă distractivă weekend-ului tău la concertul simfonic de la Teatrul „Maria Filotti” din Brăila, ora 18.30

Fii suporter adevărat. Meciul se poartă între CS Cuza Sport Brăila- SCM U Craiova 2 la Sala Polivalentă “Danubius” Brăila, ora 16.30

Musicalul de succes “My fair lady” deschide Festivalul Internațional Leonard la Teatrul Muzical, ora 18.00

Chef de râs? Antrenează-ți buna dispoziție la Stand Up Comedy – Anisia la The Music Pub

Încheie weekend-ul în rime îmbrătișate la recitalul de poezie Vlad Vasiliu și invitații – Între sacru și profan la Teatrul Dramatic Galați

Chiar dacă weekend-ul se termină, distracţia continuă Halloween cu magia lunii la Shopping City Galaţi, pe 30 octombrie, află detalii aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.