Workshop: Bucură-te de viață în 2018! Meriți mai mult!

Workshop: Bucură-te de viață în 2018! Meriți mai mult!

98
0
DISTRIBUIȚI
Workshop: ”Bucură-te de viață în 2018!”

Viața trebuie trăită pas cu pas. Adevărata bucurie a vieții este călătoria în sine. Dacă și tu îți dorești o viață mai împlinită în care să te bucuri mai mult de ”călătorie”, atunci acest workshop este pentru tine. Vom vorbi despre valori și vom stabili priorități… Vom vorbi despre obiceiuri și despre importanța lor, ele având puterea de a ne conduce acolo unde ne dorim. Vom conștientiza că nu suntem la mila circumstanțelor, ci că noi suntem cei care facem lucrurile să se întâmple, prin acțiunile noastre, prin modul de a gândi, prin atitudinea față de viață pe care o avem. Îmi place să văd acest workshop ca un punct de cotitură în viață, pentru că în momentul în care conștientizezi ce este cu adevărat important pentru tine ai mai multe șanse să ajungi acolo unde îți dorești.

Acest workshop este pentru tine fie că știi ce îți dorești de la anul 2018, fie că nu. În cele 4 ore pe care le vom petrece împreună, vom răspunde la întrebări importante nu numai pentru 2018, ci pentu întreaga noastră viață. Vom face introspecții, vom avea revelații, vom face bilanțuri și vom stabili ce vrem să facem de acum înainte… Vom conștientiza cum vrem, de fapt, să arate viața noastră. Iar la final ne vom juca puțin, în timp ce vom realiza Panoul cu Obiective (Vision Board) pe anul 2018, poate primul pas – conștient – din restul călătoriei tale.

Garanția unei vieți împlinite începe cu tine. Și, poate ai observat deja că, mai tot timpul primești în viață ceea ce consideri că meriți… Eu cred că meriți mai mult! Tu ce crezi?

Investiția ta pentru acest workshop: 95 lei și 4h din timpul tău, care s-ar putea să reprezinte cel mai frumos cadou pe care ți-l oferi în acest an.

GARANTIE 100% + Rugăminte: Dacă în decurs de 1h îți dai seama că nu rezonezi cu ce am să vă împărtășesc, te rog să ne spui și îți vei recupera integral investiția.

Locația: Str. Domnească, Nr. 105, Et. 2, Camera 3 (Clădirea NAVEXIM Cadastru).

Pentru a te înscrie la workshop, te rog să completezi formularul de mai jos (locurile sunt limitate):  http://eepurl.com/dgHH0b

Elena Mocănaşu

Citeşte şi articolul  Talent Show YouthBank – puterea tinerilor de a schimba comunitatea gălăţeană

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.