Fii un părinte pozitiv! – workshop FasTracKids Galaţi

Fii un părinte pozitiv! – workshop FasTracKids Galaţi

108
0
DISTRIBUIȚI

Acest curs vine in intampinarea nevoilor tinerilor parinti care isi doresc nu doar un copil ci isi doresc sa formeze sanatos si echilibrat un viitor adult ce i-a ales ca parinti prin calitatile umane pe care acestia le-au integrat in viata lor. De asemenea, cursul isi propune sa aduca in viata parintilor sau viitorilor parinti, cunostinte importante de relationare cu copiii prin intelegerea modului de functionare a creierului si a mintii acestora prin modul in care fiinta umana se raporteaza la momentele de experienta. Psihologul clinician specialist si psihoterapeut de cuplu si familie Nicoleta Andrei, formator si educator parental organizeaza seria de module de dezvoltare emotionala si parenting in cadrul Centrului FasTracKids din Galati cu sediul pe str. Col. Nicolae Holban nr. 10 bis (fosta Str. Culturii nr. 10):

– Vineri, 27 ianuarie, cursul cu titlul „Fii parinte pozitiv” – identificarea comportamentelor nedorite si modalitatilor de corectare a acestora precum si dezvoltarea abilitatilor de intarire a comportamentelor dezirabile
– Vineri, 24 februarie, cursul cu titlul ”Cei 7 ani de acasa” – undele viitorului si cum functioneaza creierul copilului tau in cei 7 ani de formare

Inscrierea si participarea va ofera posibilitatea de a beneficia de o sedinta privata de consiliere parentala gratuit de catre formatorul nostru, psihoterapeutul de familie si cuplu Nicoleta Andrei in cadrul cabinetului individual de psihologie.

Fiecare modul dureaza 2 ore si 30 de minute. Investitia este de 50 de lei pentru parintii ce au copiii inscrisi in centrul Fastrackids si de 100 lei pentru cei din afara centrului.

Numarul de participanti este limitat iar inscrierea se face pe baza de avans la centrul FasTracKids Galati.

 

Sursa: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.