World Education Fair – planifică-ţi studiile şi cariera la început de an...

World Education Fair – planifică-ţi studiile şi cariera la început de an şcolar!

59
0
DISTRIBUIȚI
World Education Fair - Galati

Planifica-ti studiile si cariera la inceput de an scolar! Experimenteaza educatia in strainatate la World Education Fair. Sub conceptul Educatie 360°, cel mai mare targ de consultanta educationala din Romania se afla la a 29-a editie. Universitati din strainatate, licee de elita si centre de limbi straine vin in Romania pentru a discuta direct cu cei interesati sa afle care sunt programele de studiu potrivite fiecaruia, bursele si metodele de finantare care pot fi accesate si care sunt pasii care trebuie parcursi pentru a fi admisi la institutiile dorite, oriunde in lume.

Ce te asteapta la World Education Fair – pe 26 septembrie:
– Un loc gratuit la EduTabara de doua saptamani, la d’Overbroeck’s, UK (tombola pentru 13 – 18 ani)! Si alte tombole speciale pentru castigarea de teste de orientare profesională Cambridge Occupational Analysts, gratuite
– Universitati cu programe de licenta, master si MBA peste tot in lume
– Centre dedicate de consultanta, pe domenii de studiu: IT / Engineering / Sciences, Arts / Design, Business / Economics, Humanities / Law / Social Sciences
– Peste 300 de EduTabere in intreaga lume, la preturi speciale
– Scoli si licee de elita din Europa
– Burse de sute de mii de euro si metode de finantare disponibile pentru toate nivelurile de studiu
– Masterclass-uri, lecții demo si workshop-uri cu tips & tricks pentru aplicatii de succes, prezentari sisteme de invatamant, prezentari sustinute de partenerii IntegralEdu (Problem Base Learning demo lesson din Olanda)
– Super oferte si Safe Pack gratuit pentru programul Work and Travel USA, plus informatii importante despre 2019!

World Education Fair este un eveniment marca IntegralEdu, Consultantul numarul 1 pentru studii in strainatate, cu o experienta internationala de 25 ani si 10 ani in Romania in consilierea elevilor, parintilor si a tuturor celor interesati de alegerea celor mai bune programe educationale si institutii de invatamant din strainatate.

Intrarea este GRATUITA, pentru detalii si inregistrare acceseaza www.worldeducation.ro!

Citeşte şi articolul  Șantierul Naval Damen Galați aniversează 125 ani printr-o expoziție

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.