YESS – un proiect pentru dezvoltarea personală a liceenilor gălățeni

0
241
YESS

Ce este YESS?
YESS (Youth Education Soft Skills) este un proiect aflat la a V-a ediție, ce își propune dezvoltarea personală a liceenilor gălățeni. În cadrul celor două module: Public Speaking și Leadership, tinerii își vor îmbunătăţi abilitățile de a vorbi în public și de a coordona o echipa. 

TU decizi cum îți planifici viitorul! Vrei să fii cea mai bună versiune a ta? Vrei să scapi de temeri? Hai la YESS, în cadrul căruia vei trece peste aceste obstacole! Nu mai sta pe gânduri și aplică acum! Aspiră la mai mult! Evenimentul se va deschide pe 27 octombrie, la Universitatea Danubius, începând cu ora 15:30. De asemenea, vă reamintim că înscrierile se pot face și la începutul evenimentului. Înscrie-te și tu aici –> http://bit.ly/yessgalati

Unde?
Proiectul se va desfășura pe parcursul a șase săptămâni, în fiecare weekend, la Parcul de Soft (vis-a-vis de Palatul de Navigaţie).

Cand?
Sesiunile de public speaking vor avea loc sâmbătă, în cadrul a două grupe: prima de la 10:00 la 13:00, iar a doua de la 13:00 la 16:00. Cât despre leadership, sesiunile acestui modul se vor ţine duminică, în același interval orar.

Participanții își vor deprinde skill-uri cu ajutorul a diverși traineri, care activează în domeniile amintite anterior.

Totodată, există și o taxă de participare: 60 lei pentru un modul, respectiv 100 lei ambele module. Însă, este și oferta 3+1: formează cu prietenii tăi o echipă de 4 persoane, iar astfel veți plăti doar 75 lei de persoană, pentru ambele module. 🙂 

Say yes to YESS!

Sursa: Facebook

Citeşte şi articolul Din nou la Galaţi, o comedie de cinci stele: Un bărbat pentru Sara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.