Rise & Shine Yoga Challenge. 4 săptămâni la Master of Flow Yoga...

Rise & Shine Yoga Challenge. 4 săptămâni la Master of Flow Yoga School

29
0
DISTRIBUIȚI
Rise & Shine Yoga Challenge. 4 săptămâni la Master of Flow Yoga School

Yoga Challenge. Respiră, percepe, relaxează-te iar apoi trezește-te. O altfel de cafea, mai sănătoasă, “băută” conștient și asumat pentru a-ți începe ziua și trăi viața precum o ființă minunata ce ești.

Când? De luni până joi, de la 6:00 la 7:15 dimineața (75 min)… cu bonus vinerea, ocazional. În perioada 3-27 februarie, 4 săptămâni, 4 zile pe săptămână.

Cât? 500 lei. Plata se face înainte de începerea programului. Poți achita 300 lei odată cu înscrierea, iar diferența în prima zi de curs.
Unde? Master of Flow Yoga School, fosta ”Casă de Modă” (la Potcoava), etaj 1. Intrarea este între Passage și Loliboni

Înscrierea este valabilă DOAR dacă trimiți email și plătești fie integral, fie 300 lei în avans.

Clasele de yoga reprezintă ”întâlnirea cu cea mai dragă persoană – TU”. Și, ca la orice întâlnire importantă, e politicos să fii ACOLO, să trăiești și să experimentezi fiecare clipă, senzație, respirație. Cu fiecare întâlnire începi să te cunoști mai mult, înveți să te accepți, să te iubești, să fii sincer(ă) și bland(ă) cu tine. Ascultarea, observarea, acceptarea prinde noi înțelesuri, mai ample, mai profunde… experiențele, viața în sine capătă perspective noi.

Dacă aceste cuvinte vibrează în tine este posibil ca această clasă de începători este și pentru tine.

De ce aveți nevoie? * Motivație * Voință * Efort * Continuitate * Detașare * Ieșirea din uzual, din zona de confort * Atitudine: ”eu nu caut experiențe plăcute, ci caut să experimentez acum, aici, ceea ce sunt acum, aici… atitudinea ta cu fiecare ședință de yoga în parte ar fi mai degrabă “las ca fiecare practică să mă surprindă în felul ei”.

– haine comode, de preferat haine din material natural (bumbac, in, cânepă)
– yoga se face fără încălțări, șosete
– vei avea nevoie de o păturică la relaxare/meditație
– salteaua de yoga proprie este recomandată… (sunt niște saltele la sală, nu sunt de yoga, dar le poți folosi)

In toata aceasta perioada veți trece prin urmatoarele:
Practică meditativă de relaxare / concentrare / stare de prezență
Practică de asane (posturi fizice hatha yoga) și sau practică de pranayama sau kriyas
Relaxare – shavasana (relaxarea la final de practică fizică yoga)
Invataturi din filozofia yoga: ce este yoga? cum sa integrezi yoga in viata de zi cu zi

Reguli de participare:
– Se ajunge la clasă cu 10 minute înainte, timp in care te schimbi, mergi la toaleta daca e nevoie, iti asezi salteluta. Din respect pentru cine va veni la timp se va începe la 6:00 fix, astfel pentru a fi cât mai eficienți.

Rezervă-ți locul printr-un email la florina.paduraru@gmail.com și plata de 300 lei avans. Ai optiunea sa platesti integral pentru tot programul (500 lei) daca iti este mai usor. <Contul în care poți depune banii RO49BTRLRONCRT0503948501, Master of Flow Yoga SRL>. Menționează în email că vrei să te înscrii la acest program și pentru ce perioadă optezi. De asemenea, trebuie să menționezi:

1. Dacă ai anumite afecțiuni precum insomnie, anxietate, tristețe, stări depresive, stres, indigestie, glaucom, dureri lombare, cervicale, balonari, constipație, sciatică, prolaps al organelor genitale, probleme cu prostata, hemoroizi, probleme cardiace, operații recente, accidente în trecut etc.

2. Ai mai practicat yoga? De ce vrei să practici yoga? Orice răspuns e acceptat. Nu trebuie să scrii ceva pompos. Doar adevărul. Nu primește nimeni notă sau premiu pentru răspuns, cu cât te descrii mai bine cu atât pot să primi susținere mai personalizată.

Citește și articolul: Câteva lucruri pe care trebuie să știi înainte să mergi la psiholog

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.