Yoga pentru începători: 10 săptamâni de practică; 11 Septembrie-15 Noiembrie

Yoga pentru începători: 10 săptamâni de practică; 11 Septembrie-15 Noiembrie

49
0
DISTRIBUIȚI

Yoga pentru începători: 10 săptamâni de practică, de două ori pe săptămână.
Perioada: 11 Septembrie -15 Noiembrie 2018, în fiecare Marți și Joi de la 6:00 la 7:15 dimineața.
Contribuția pentru cele 10 săptămâni: 500 lei. Cu plata de 250 lei în avans odată cu înscrierea, și restul începând cu a doua săptămână din program.
Contribuția pentru 8 ședințe consecutive: 300 lei (menționează perioada de participare, dacă optezi pentru 8 ședințe)
Plata la ședință: 45 lei.

Locația: Sala de fitness Max Fit pe Str. Cosbuc, vis-a vis de spălătoria Cristal.

Despre participare și înscriere citește mai jos.

De ce aveți nevoie?
* Motivație * Voință * Efort *Continuitate * Detașare * Ieșirea din uzual, din zona de confort * Atitudine: ‘eu nu caut experiențe plăcute, ci caut să experimentez acum, aici, ceea ce sunt acum, aici…atitudinea ta cu fiecare ședință de yoga în parte ar fi mai degrabă “las ca fiecare practică să mă surprindă în felul ei”‘.

Timp de 10 săptămâni veți trece prin urmatoarele:
10-40 min- practică meditativă de relaxare/ concentrare/ stare de prezență
30-60 min- practică de asane (posturi fizice hatha yoga)
10 min- shavasana (relaxarea la final de practică fizică yoga)
10-20 min întrebări, clarificări, răspunsuri

Acest program de dimineață va continua în funcție de solicitări, cu intenția de a continua imediat după ce se termină cele 10 săptămâni. Pentru a te stabili în disciplina yoga ai nevoie de entuziasm, dăruire, continuitate pe o perioadă îndelungată de timp și cu țeluri realiste și realizabile. Pentru un începător țelul de a face yoga de 2 ori pe săptămână este unul realizabil si realist.

Reguli:
– Se ajunge la clasă cel târziu la ora 5:50. Din respect pentru cine va veni la timp sa se înceapa la 6:00 fix, astfel pentru a fi cât mai eficienți, cu timpul usa de la intrare se va inchide la 5:55, fără excepție.

Acest program va avea loc doar dacă se vor strânge o grupă de minim 20 persoane. Deci dacă intenționezi să participi înscrie-te din timp.

Rezervă-ți locul prin a trimite un email la florina.paduraru@gmail.com și plata de 250 lei în avans, și restul începând cu a doua săptămână din program de 500 lei. <Contul în care poți depune banii RO29INGB0000999902563032, numele Păduraru Florina>. Menționează în email că vrei să te înscrii la acest program. Deasemenea să menționezi:

1. Dacă ai anumite afecțiuni precum insomnie, anxietate, tristețe, stări depresive, stres, indigestie, galucom, dureri lombare, cervicale, balonari, constipație, sciatică, prolaps al organelor genitale, hemoroizi, probleme cardiace, operații recente, accidente în trecut etc.

2. De ce vrei să practici yoga? Orice răspuns e acceptat. Nu trebuie să scrii ceva pompos…. Doar adevărul… Nu primește nimeni notă sau premiu pentru răspuns.
Dacă mai sunt întrebări după ce ai citit toate aceste detalii poți scrie fie pe facebook în privat, pe florina.paduraru@gmail.com sau la nr-ul de telefon 0740185768.

Florina despre ea: “Am început cu cursurile de bază: Instructor de Yoga international (Power Vinyasa Yoga 200hrs terminat în iunie 2013 și Hatha Yoga 300hrs terminat în August 2016, ambele făcute in India). Prin 2017 am participat la un curs de meditație în cadrul Institutului de Yoga Kaivalydham din Lonavla, India apoi am avut onoarea de a participa la un curs de 10 zile de Vipassana în India (10 zile de meditație în tăcere). La începutul lui 2018 m-am înrolat la un curs de Yoga Nidra pe o perioada de 4 ani cu prof. André Rehaul- mă simt bincuvântată să-l am ca profesor.
Sunt part-time yogi, instructor de yoga (adulți, copii, gravide), educator prenatal și părinte cu normă întreagă. Sunt într-o continuă cunoaștere și dezvăluire. Învăț, pun în practică, accept și îmi mențin focusul în prezent. Apreciez, iubesc, binecuvântez, renunț și las ca binecuvantarea și acțiunea să se întâmple prin mine, respir, mențin o postură dreaptă, conștientizez, pentru că doar așa învăț mai mult și mai mult, doar așa apreciez ce sunt, ce am și ce primesc. Toate cele menționate mai sus, și mai mult, înseamnă perfecțiunea pentru mine acum…și spre asta tind. Namaste dragi căutatori (jignasu), adepți (sadhaka) și part-time yogis.”

Sursa Facebook

Te-ar putea interesa si Urmele trecutului – expoziţie temporară deschisă până pe 30 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.