YouthSpeak Forum: Unlock your potential – eveniment dedicat studenților

YouthSpeak Forum: Unlock your potential – eveniment dedicat studenților

75
0
DISTRIBUIȚI
YouthSpeak Forum: Unlock your potential - eveniment dedicat studenților

Pe data de 24 noiembrie, în Aula Magna a Facultății de Litere, va avea loc a cincea ediție YouthSpeak Forum cu tema “Unlock your potential”, eveniment organizat de AIESEC Galați.

YouthSpeak Forum își propune să creeze un context profesional pentru studenți, în care aceștia să aibă șansa de a interacționa cu lideri ale companiilor din Galați.

”Tu ce vrei să faci după ce termini facultatea? Dacă ești interesat de dezvoltarea carierei tale, te invităm pe 24 noiembrie la YouthSpeak Forum pentru a afla de la speakerii noștri ce oportunități există pentru tine în Galați”

Evenimentul YouthSpeak Forum este bazat pe un concept internațional și este structurat astfel:

Inspire – În prima parte reprezentanții companiilor vor vorbi despre organizațiile din care fac parte, despre parcursul carierei lor profesionale, astfel încât să inspire și să ofere o direcțe tinerilor studenți. De asemenea, va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri, în care participanții pot adresa întrebări către reprezentanții companiilor.

Engage – În această etapă studenții au șansa de a interacționa direct cu reprezentanții companiilor participând la workshop-uri pe tematici ale domeniilor în care activează.

Act – În ultima etapă a evenimentului se va dezbate îndeplinirea Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU relevante pentru comunitatea gălățeană. Punând împreună inspiraţia şi ambiţia tinerilor cu posibilităţile de dezvoltare oferite de companiile partenere, putem produce un impact major în societatea noastră.

Obiectivele de dezvoltare durabilă (Sustainable Development Goals – SDG) sunt un set de ținte ce sunt în strânsă legatură cu dezvoltarea internațională pe viitor. Acestea au fost create la Conferința Natională ONU din 2012, la Rio de Janeiro. Vino la YouthSpeak Forum să afli ce poți face zi de zi pentru a contribui la atingerea acestor obiective gândite pentru o lume mai bună până în anul 2030.

Cei care doresc să participe la eveniment se pot înscrie online, accesând link-ul: bit.ly/SpeakForum. Este necesară completarea formularului de înscriere și încărcarea CV-ului actualizat.

S-ar putea să te intereseze și articolul  Transurb începe să elibereze abonamente de calatorie pentru studenți

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.