Zilele Brăilei se anunta la fel de explozive ca cele de anul trecut

0
1261
Zilele Brăilei se anunta la fel de explozive ca cele de anul trecut
Zilele Brăilei se anunta la fel de explozive ca cele de anul trecut

Zilele Brăilei de anul trecut au fost la un alt nivel comparativ cu anii precedenti, motiv pentru care primarul Marian Dragomir a primit foarte multe felicitari din partea brailenilor. Si in acest an, edilul sef isi doreste ca spectacolele pregatite in perioada 10-15 august sa fie la acelasi nivel si pe gustul brailenilor.

” Zilele Brăilei vor incepe din 10 august, se vor desfasura pana in data de 15 august. Avem Festivalul National de Folclor “Lina Chiralina”, Festivalul National de teatru pentru copii si tineret “Carabus”, Targul National al mesterilor populari, Competitia de Caiac – Canoie coordonata de Ivan Patzaichin, Parada masinilor de epoca, spectacole de muzica atat pe Faleza Dunarii, cat si in Gradina Mare, Parcul Monument si in toate cartierele asa cum am obisnuit brailenii inca de anul trecut. Ca si genuri muzicale, plecam de la muzica populara, si ajungem inclusiv la blues si jazz in Gradina Mare.

Si acum o sa ma intrebati cine sunt artistii care vor tine capul de afis la Zilele Brăilei. In data de 13 august, spectacolul va incepe pe faleza de la ora 20:00 si se va finaliza prin spectacolul unei cantarete foarte renumite si asteptata la Braila; mi-au scris foarte multi tineri prin mesaj privat ca vor s-o vada in Braila, si anume DELIA. In data de 14 august, seara va fi dedicata muzicii populare si vom incheia cu Maria Carneci, un nume de mare rezonanta pentru muzica populara si cu un spectacol de artificii. Marti, 15 august, vom incheia cu Andra, Lidia Buble si cu un spectacol de lasere. Sper ca acesti artisti sa fie pe gustul tuturor”, a spus primarul municipiului Brăila Marian Dragomir

articol preluat de pe infobraila.ro

citeste și Ziua Marinei 2017 concursuri şi distracţie pe Faleza Inferioară a Dunării

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.