Ziua Dunării la Brăila! Implică-te pentru o Dunăre mai curată!

2
Ziua Dunării la Brăila! Implică-te pentru o Dunăre mai curată!

Pe 29 iunie se sărbătorește ”Ziua Dunării”, iar Brăila, alături de alte orașe din țară dă liber la #implicare pentru o Dunăre #cuapelecurate.

Până pe 29 iunie, în cadrul peregrinărilor zilnice alături de cei dragi, puteți contribui la o Dunăre mai curată igienizând malurile Dunării.

Organizatorii evenimentului, Creionăm Viitorul au pregătit și o tombolă cu produse igienico-sanitare zero-waste pentru toți cei cărora le pasă de mediu și își doresc #apecurate. Această ”recompensă” are ca scop testarea unor alternative și a diminuarea plasticul din baia voastră.

În 2019, pe parcursul acțiunilor de igienizare a malurilor Dunării, s-au strâns peste 200 de saci de deșeuri menajere.Respectând regulile de distanțare socială, separați, dar #împreună, se poate realiza același lucru și acum.

Mai jos regulamentul participării la eveniment:

1. Până pe 29 iunie puteți alege orice loc de pe malul Dunării din județul Braila și să contribuiți la transformarea lui într-un loc mai curat.
2. Aveți nevoie de mănuși, un sac de gunoi și bună dispoziție :).
3. Pe parcurs sau la final nu uitați să imortalizați momentul într-o fotografie sau chiar video pe care le puteți trimite pe adresa asociatiacreionamviitorul@gmail.com.
4. Acestea vor fi postate pe pagina de Facebook ”Creionăm Viitorul”.
5. Puteți adăuga, opțional, și o descriere despre activitatea voastră.
6. După 29 iunie anunțăm câștigătorii tombolei pe pagina de Facebook Creionam Viitorul și pe pagina evenimentului.

Dacă sunteți din Brăila, sărbătoriți ”Ziua Dunării”, ajutând mediul în care locuiți! Animalele marine și oamenii au nevoie de o planetă sănătoasă. Proiectul „Ape fără deșeuri igienico-sanitare” este implementat de către Grupul de Inițiativă Locală Creionăm Viitorul cu sprijinul Lidl Romania prin programul de granturi „Cu apele curate.”

Te-ar putea interesa și: Hai la inaugurarea lui PETișor și reciclează plasticul!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.