Ziua Iei în Grădina Muzeului de Istorie, Galați pe 23 iunie 2019!

Ziua Iei în Grădina Muzeului de Istorie, Galați pe 23 iunie 2019!

83
0
DISTRIBUIȚI
Ziua Iei în Grădina Muzeului de Istorie, Galați pe 23 iunie 2019!

Muzeul de Istorie, al Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos, în parteneriat cu Universitatea Dunărea de Jos Galați, Școala de Dans Popular Galați, Asociația Culturală Horincea, Ansamblul Rapsodia Dunării, Asociația pentru Promovarea Patrimoniului Cultural și Centrul Cultural Dunărea de Jos Galați, organizează duminică, 23 iunie 2019, ample manifestări dedicate Zilei Universale a Iei, activitați ce se încadrează în evenimentele prilejuite de anul omagial al satului românesc.
Manifestarea cultural-educativă și artistică aduce o contribuție semnificativă la păstrarea, transmiterea și valorificarea scenică a comorilor creației populare și a folclorului autentic și tradițional, specific locuitorilor zonei Dunării de Jos.
Ziua Iei va avea loc în Gradina Muzeului Istoriei, Culturii și Spiritualității Creștine de la Dunărea de Jos, începând cu ora 18:30.
Tot în cadrul acestui eveniment va fi organizat un flash mob pe strada Domnească, în sectorul dintre Str. V. Alecsandri și trecerea de pietoni amplasată înaintea rondou-lui de la Grădina Publică, între orele 20.00- 20.30. Organizatorii îi îndeamnă pe toți participanții la acest eveniment sa poarte Ie tradițională românească.

Sunteți așteptați cu drag!
Intrarea este LIBERĂ!

Sursa: Facebook

Te-ar putea interesa și Ia, ia, ooo! O expozitie handmade organizată de Ziua Iei

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.