Ziua Internaţională a Marionetei – seară de lectură pentru pici la Humanitas

Ziua Internaţională a Marionetei – seară de lectură pentru pici la Humanitas

92
0
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 21 martie, de Ziua Internaţională a Marionetei, Teatrul Gulliver Galaţi, împreună cu Humanitas Junior și Librăria Humanitas Galați, vă invită la o seară de poveşti cu sfori, marionete şi vrăjitori, o seară de lectură pentru pici, după povestea „Frederick” de Leo Lionni.

„Frederick este o carte esenţială, aşa cum sunt toate cărţile de căpătâi, şi de aceea n-ar trebui să lipsească din bibliotecile copiilor. Cei mici vor face cunoştinţă cu şoricelul-poet care dă titlul cărţii şi vor învăţa de la el că individualitatea fiecăruia e un lucru de preţ, că nu există fericire mai mare decât să te bucuri de viaţă şi să-i bucuri pe ceilalţi şi, mai cu seamă, că nimic nu e mai important pe lume decât să ştii cum să-ţi croieşti propria poveste.“ (BIANCA MEREUŢĂ, fondatoarea comunității „Ce le citim copiilor“).

Spectacolul-lectură va fi animat cu momente de magie şi desene colorate, iar la final copiii vor putea face fotografii cu povestitorul de la Gulliver, vor primi baloane şi diplome de participare pentru a-şi aminti cu drag de această zi. La eveniment pot participa copii cu vârsta de până în 10 ani. Accesul este gratuit, în limita a 40 de locuri, iar înscrierea se face pe baza unui mesaj trimis pe adresa de email: galati@humanitas.ro, cu numele copilului şi vârsta lui.

Citeşte şi articolul  Primăria Galați a dat startul curățeniei de primăvară în oraș

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.