Ziua Micilor Marinari

0
314

Vacanța e în toi iar cei mici – dar și cei mari – nu pot rata nici măcar un prilej de sărbătoare, voie bună și distracție. Așa că, și de această dată, sunt vești din cele mai bune: la Shopping City Galați e rost de mare distracție, întrucât au pregătit un eveniment special, unde cei mici vor crea, se vor distra, vor învăța și vor petrece ca la carte: Ziua Micilor Marinari!

Ziua dedicată micuților marinărei va debuta duminică, la ora 12:00, cu un atelier tematic intitulat Marea într-un borcănel, în cadrul căruia cei mici își vor crea propria lor mare și o vor decora cu multă pricepere și migală.

În completare, cei mici se vor bucura de facepainting, transformându-se astfel în personajele marine preferate (Ariel, Nemo, Popeye, Pirați și mulți alții) și vor primi baloane multicolore în forme vesele și inedite.

Distracția continuă la ora 17:00 cu Marea Petrecere a micilor marinari, unde toți copiii se vor costuma și vor participa la jocurile și concursurile interactive cu tematică marină:

– cel mai rapid nod marinăresc – cei mici vor învața cum se face un nod marinaresc și îți vor demonstra dibăcia în realizarea acestuia. Vor fi premiate cele mai rapide noduri.

– concurs pe echipe „Trage sfoara”

– parada costumelor – copiii sunt invitați să participe la atelier îmbrăcați în marinari, pirați sau alte personaje preferate inspirate din sfera marină.

Mai mult decât atât, toți copiii vor contribui la completarea și crearea unei lumi acvatice la atelierul de desen și creație Universul meu marin. În cadrul acestuia, cei mici vor crea împreună o mini lume marină, prin lipirea și decorarea unui tablou gigant cu elemente acvatice: peștișori, corali, valuri, bărcuțe și multe altele.

Toți copiii prezenți la eveniment vor primi diplomă de marinar, precum și multe premii surpriză oferite de Shopping City Galați.

Și, pentru ca Ziua Micilor Marinari să fie de neuitat, cei prezenți au la dispoziție un photo booth unde vor putea face poze haioase, care se vor transforma instant în suveniruri unice!

SURSA: http://shoppingcitygalati.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.