Ziua muzicală a Îndrăgostiților cu Paganini și Ceaikovski

0
Ziua muzicală a Îndrăgostiților

Vineri, pe 14 februarie, de la ora 18:00, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați a pregătit de Ziua muzicală a Îndrăgostiților o seară romantică, cu muzică simfonică.

Veți asculta Concertul nr. 1, în Re major, pentru vioară și orchestră, de Niccolo Paganini și suita „Lacul lebedelor”, de Piotr Ilici Ceaikovski, concertul fiind dirijat de maestrul clujean Cristian Sandu. Solist la vioară va fi Francesco Ionașcu, tot din Cluj-Napoca.
Concertul simfonic extraordinar susținut de orchestra simfonică a Teatrului se remarcă drept cea mai romantică seară din an, învăluind publicul de muzica a doi compozitori care au marcat istoria universală prin creațiile lor, în care dragostea și-a găsit reprezentarea în sonoritățile muzicii.

Prețul biletelor este de 32,4 lei, iar prețul redus pentru elevi, studenți și pensionari este de 21,6 lei. Biletele se pot achiziționa online, accesând link-ul sau de la casieria de bilete a Teatrului (0236.465.599) în intervalul orar afișat pe site sau pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă una din cele 10 invitații la baletul georgian Sukhishvili!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.