Ziua Prevenției – Campanie gratuită la Pro Clinic Galați

0
52
Ziua Prevenției - Campanie gratuită la Pro Clinic Galați

În data de 10 septembrie 2019 sunteți invitați la Ziua Prevenției, unde puteți beneficia de o Electrocardiogramă (EKG) + Măsurarea glicemiei GRATUIT. Pentru a vă asigura un loc în această dată, sunteți rugați să vă programați la nr. 0336 912 sau prin formularul de programări online.

Electrocardiograma (EKG) este un test extrem de important, care inregistrează activitatea electrică a inimii, cu ajutorul unor mici electrozi poziționați pe piele. Este un examen nedureros, neinvaziv și rapid, care indică medicului potențiale probleme legate de activitatea electrică a inimii. Verificarea glicemiei ajută la reducerea riscului apariției complicațiilor diabetului și controlează simptomele neplăcute ale hipo/hiperglicemiei.

“Ziua Prevenției” este o campanie inițiată de către Centrul Medical Pro Clinic din Galați, care se va desfășura în fiecare lună, pentru a sublinia importanța prevenției medicale, cât și pentru a oferi un sprijin pacienților din Galați.

Următoarea dată de desfășurare a campaniei, în luna octombrie, va fi anunțată pe pagina de facebook PRO Clinic for life, cât și pe site.

Te-ar putea interesa și Investigații medicale gratuite pentru copii la Pro Clinic Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.