Deliciile de la cofetăria Zoomserie ajung acum și în Brăila!

Deliciile de la cofetăria Zoomserie ajung acum și în Brăila!

278
0
DISTRIBUIȚI

Cei care iubesc cu adevărat prăjiturile, se vor bucura de o veste bună. Cofetăria Zoomserie pe care până acum o întâlneai în București, ajunge acum și în Brăila, pentru a-i răsfăța pe iubitorii dulciurilor de calitate.

Zoomserie și-a propus de la bun început să aducă în prim plan ideea de premium, chiar și atunci când vine vorba de dulciuri. Cu o gamă variată de produse, istoria Zoomserie începe acum 36 de ani, în Grecia, de aici și specificul grecesc al unora dintre delicatese.

Produsele Zoomserie se realizează în propria fabrică, iar etapele de prelucrare a dulciurilor sunt într-un strict proces de observare, oferind consumatorilor produse de calitate superioară.

Prăjiturile și înghețata marcă proprie au la bază o tradiție îndelungată, cofetarii iscuți reușind să dezvolte în timp peste 700 de specialități cu arome unice.

La Zoomserie vei savura cele mai delicioase torturi pentru evenimentele speciale din viața ta, dar și pentru micile surprize dăruite celor dragi. Maieștrii își pun creativitatea la încercare de fiecare dată, reușind să te surprindă cu cele mai ingenioase idei de candy bar sau torturi inedite. De asemenea, celebra cofetărie conspiră în permanență la îndeplinirea dorințelor și realizează torturi la comandă pentru orice răsfăț dulce.

Gama de produse este variată și satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi. Prăjituri desprinse parcă din meniurile restaurantelor de top, tarte, deserturi tradiționale grecești, chec, fursecuri și celebrele macarons, dar și înghețată.

Mai mult decât atât, cofetăria și-a propus să trăiești o experiență unică și atunci când vine vorba de savurat cea mai bună cafea din oraș. Cafeaua grecească este recunoscută pentru savoarea inedită și gradul perfect de prăjire, iar în combinație cu o prăjitură bună, va fi un curcubeu dulce.

Încă de la intrare vitrinele abundă cu delicii grecești, unele fiind aduse chiar din Grecia. Cei care sunt fani ai gastronomiei, vor recunoaște imediat ingredientele și gustul autentic. Prăjitura Karidi, plină de cremă de lapte proaspătă însoțită de nucă va trebui încercată cu siguranță.

Zoomserie este o cofetărie pe lângă care nu ai cum să treci, fără să intri în interior. Migdala (crema de vanilie cu fulgi de migdală), Black Cherry (o delicioasă cominație între ciocolată și cireșe), Carrot Cake, Choco Pie (o mini plăcintă care bundă în ciocolată), Cookies Oreo sau Ciocolatino, sunt câteva dintre savorile pregătite de cofetărie.

Vei observa imediat că Zoomserie este mai mult decât o cofetărie, ci este o experiență ce îți încântă papilele gustative în cel mai plăcut mod posibil.

Până la deschiderea oficială îi puteți urmări pe pagina de Facebook, Zoomserie Brăila. În curând deliciile cofetăriei vor crea dependență.

Citeste și: Cafe Noir, printre cele mai frumoase pub-uri ale Brăilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.