marți, noiembrie 26, 2024
AcasăEvenimenteFestival de teatru la Brăila în perioada 17-24 septembrie 2017

Festival de teatru la Brăila în perioada 17-24 septembrie 2017

Ediția a XI-a a Festivalului de teatru de la Brăila „Zile și Nopți” va avea loc în perioada 17-24 septembrie 2017.

Festivalul ”ZILE ŞI NOPŢI DE TEATRU LA BRĂILA” din acest an va avea ca temă ”COMEDIA ÎN FEL ȘI CHIP(!)”, vor fi programate 18(!) reprezentații în decurs de 8 zile, cu cele mai titrate colective teatrale din București și din țară, vedete de prima mărime, comedii clasice și comedii moderne, plus 3 recitaluri de folk, jazz și blues, în spațiul Avantgarde, inaugurat anul trecut.

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 23 august și din week end-ul viitor vă vom comunica tarifele și pachetele promoționale, iar din 16 până în 22 august vom prezenta programul detaliat al întregului festival, pe www.tmf.ro și pe pagina de facebook a teatrului.
Vă așteptăm cu mare drag la această sărbătoare a Brăilei!

PROGRAM

Ziua I – Duminică , 17 septembrie
Ora 17.00 – Sala Studio – Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
”ERA OK ȘI LA 60!”
One-man show cu RĂZVAN VASILESCU – Durata – 1h
GODOT CAFE- TEATRU BUCURESTI
Un ”One Man Show” cu Răzvan Vasilescu
Îndrăgitul actor povestește cu umor și ironie despre cum i s-a schimbat perspectiva asupra vieții odată cu înaintarea în vârstă. Atitudinea relaxată și sinceritatea cu care face ,,haz de necaz’’, transformă experiența vizionării acestui spectacol într-o lecție de viață, pusă în scenă cu măiestrie. O porție sănătoasă de comedie care te va face să-ți spui, la final, că sigur va fi ok și la 60. Pentru că fiecare vârstă are farmecul ei. Secretul e să nu te oprești niciodată din râs. ,,Era OK și la 60’’ spune o poveste despre micile minuni, plăceri, abandonuri și paradoxuri ale vieții unui om care își descoperă în fiecare zi bucuria de a trăi.

Ora 18,30 – Sala Mare – Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
”TANGO” de Slawomir Mrozek
PREMIERĂ
TEATRUL ”MARIA FILOTTI” BRĂLA – 1h 50min.
”Tango”, un text genial al marelui scriitor polonez, Slawomir Mrozek, o comedie absurdă despre eliminarea valorilor, despre totalitarism, despre ideologii eșuate și vise spulberate, despre dureri neîmpărtășite și nevoia de libertate cu orice preț. Un text memorabil, un spectacol eveniment, în regia lui Vladimir Anton, unul dintre regizorii reprezentativi ai tinerei generații, o scenografie inspirată, semnată de Rodica Der. Distribuția: CONRAD MERICOFFER, VALENTIN TERENTE, EMILIA MOCANU, RAMONA GÎNGĂ, LIVIU PINTILEASA, CORINA BORȘ, ADRIAN ȘTEFAN. Regia: VLADIMIR ANTON, Scenografia: RODICA DER

Ora 21,00 – Sala Studio – Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
”CREDITUL” de Jordi Galcerán
Regia: MIHAI CONSTANTIN, Cu: RĂZVAN VASILESCU si ȘERBAN PAVLU
”GODOT CAFE”- TEATRU, BUCUREȘTI – Durata – 1h 20`
”Ce se întâmplă atunci când ai nevoie de un credit dar nicio bancă nu e dispusă să ți-l ofere? Recurgi la ultima variantă: manipulare și amenințare. Niciun bancher, în situația de față Răzvan Vasilescu, n-o să te poată refuza atunci când îi prezinți cruda realitate în față. O să-i seduci nevasta? Nimic din viața pe care o cunoștea până acum nu va mai fi la fel? Rămâne de văzut cum iese fiecare, în stilul său, din situația asta.”

Ziua II – Luni, 18 septembrie
Ora 18,00 – Sala Mare – Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
”FLUTURII SUNT LIBERI” de Leonard Gershe
Regia: ERWIN ȘIMȘENSOHN, Traducere: ELIZA ȘIMȘENSOHN, Scenografia: IULIANA GHERGHESCU, Light design: DANIEL KLINGER
Distribuţia: ALEX CĂLIN, IOANA ANASTASIA ANTON, CATRINEL DUMITRESCU, ȘERBAN GOMOI
TEATRUL EXCELSIOR BUCUREȘTI – Durata – 1h 55 min.
„O poveste despre ambiție, vise și dezamăgiri. O poveste despre Don, cel care vrea să trăiască cu adevărat. O poveste despre Jill, cea care îl învață să o facă. O poveste despre d-na Baker și despre frica unei mame de a da drumul de la pieptul său „puiului” care încearcă să zboare liber, de teamă ca el să nu-și frângă aripile. O poveste despre doi tineri care se găsesc, apoi se pierd, pentru ca în final… O poveste cu zâmbete și cu lacrimi în ochi…” (Erwin Șimșensohn)

Ora 20,30 – Sala Studio – Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
”O NOAPTE FURTUNOASĂ” de I.L. Caragiale
TEATRUL ”ANDREI MUREȘANU” SFÂNTU GHEORGHE – 1 h 35 min.
Regia: CRISTIAN BAN, Scenografia: SIMONA NEGRILĂ, Distribuţia: COSTI APOSTOL, DANIEL RIZEA, IION FISCUTEANU JR., SEBASTIAN MARINA, LIVIU POPA, FATMA MOHAMED, CLAUDIA ARDELEAN. Durata spectacolului: 80 minute, fără pauză
Limită de vârstă: peste 14 ani; PE TOATĂ DURATA SPECTACOLULUI SE FUMEAZĂ!
”Deși spectacolul respectă textul clasic scris de I. L. Caragiale, citit pentru prima dată în fața publicului în anul 1878, montarea lui Cristi Ban este cea care îl face diferit față de alte spectacole similare. Regizorul pune în scenă spectacolul astfel încât să fie cât mai ușor de înțeles pentru publicul tânăr, adresându-se în mod direct acestuia. Spectacolul a fost ales special pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestei categorii de public. Opera lui Caragiale se regăsește în programa obligatorie pentru Bacalaureat, astfel încât Teatrul Andrei Mureșanu asigură supratitrarea spectacolului în limba maghiară, pentru a-l face cât mai accesibil tuturor elevilor de liceu din mediile bilingve, româno-maghiare. „O noapte furtunoasă” este o comedie a moravurilor de mahala, ilustrând aspecte sociale şi psihologice specifice locuitorilor de la periferia Capitalei, cu scandaluri şi „ambiţuri” de familişti, cu nelipsitul triunghi conjugal, o lume pe care Caragiale a iubit-o cu patimă și a ilustrat-o inegalabil prin operele sale. O lume pe care o regăsim cu ușurință și în zilele noastre.”

Ziua III – Marti , 19 septembrie
Ora 18,00 – Sala Mare – Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
”UNCHIUL VANEA” de A. P. Cehov
TEATRUL ”TOMA CARAGIU” PLOIEȘTI
Regia: SÂNZIANA STOICAN, Scenografia: VALENTIN VÂRLAN, Univers sonor: ION RADU BURLAN, Light design: IOAN MARIN
Distribuţia: PAUL CHIRIBUȚĂ, MĂDĂLINA ANEA, ANA CREȚU, OXANA MORAVEC , IOAN COMAN, CRISTIAN POPA, ION RADU BURLAN, LUCIA ȘTEFĂNESCU NICULESCU
”Unchiul Vanea” – o dramă în care personajele sunt măcinate de insatisfacție, care vor să înțeleagă sensul vieții, în care fiecare iubește pe cineva care nu-i poate răspunde în același mod – toate acestea alcătuiesc o piesă la sfârșitul căreia fiecare spectator este invitat să se întrebe care este rostul vieții sale și cât este de mulțumit de cum a trăit. Neîmplinirile personajelor dau naștere unor reflecții profunde despre iubire, curaj, neputință.”

Ora 20,30 – Sala Studio – Teatrul ”Maria Filotti ”Brăila
”CUM AM ÎNVĂȚAT SĂ CONDUC” de Paula Vogel
TEATRUL COMEDIE BUCUREȘTI – Durata -1h 50 min.
Regia: EUGEN GYEMANT, Scenografia: TUDOR PRODAN, Traducerea: EUGEN GYEMANT
Distribuția: ȘERBAN PAVLU, IOANA ANASTASIA ANTON, DELIA NARTEA, SMARANDA CARAGEA, ALEXANDRU CONOVARU
„Într-o lume imaginară, de păpuși Barbie, o Americă a anilor `60, se desfășoară pe ascuns o relație interzisă. Descoperim însă că limitele dintre inocență şi perversitate sunt greu de stabilit, iar relațiile dintre oameni sunt mult prea complexe pentru a putea fi împărțite în categorii…” (Eugen Gyemant) Scris în 1997, CUM AM ÎNVĂȚAT SĂ CONDUC, text câştigător al premiului Pulitzer în 1998, este o analiză emoționantă a unei vieți ce stă sub semnul iubirii nepotrivite.”

Ziua IV- Miercuri , 20 septembrie
Ora 18,00 – Sala Studio – Teatrul ”Maria Filotti ”Brăila
”ZADARNICELE CHINURI ALE DRAGOSTEI” de William Shakespeare
TEATRUL ”MATEI VIȘNIEC” SUCEAVA – Durata -1h 40 min.
Adaptare: ALEXANDRU BOGDAN, Regia : ALEXANDRU BOGDAN, Costume și elemente de decor : RALUCA ALEXANDRESCU, Light and video design : ERANIO PETRUSKA, Distribuţia: COSMIN PANAITE, BOGDAN CANTAUZ, SERGIU MORARU, BOGDAN AMURĂRIȚEI, DIANA LAZĂR, DELU LUCACI, CRISTINA FLOREA, CLARA POPADIUC, CĂTĂLIN MÎNDRU, ALEXANDRU MARIN, HORIA BUTNARU
”Spectacolul Zadarnicele chinuri ale dragostei, după William Shakespeare, montat la Suceava în regia lui Alexandru Bogdan, este o pledoarie pentru dragoste și îndrăgostiți, pentru sensibilitate și pasiune, o comedie pentru tinerii de toate vârstele și mai ales pentru cei care cred că existența fără iubire e un nonsens. Zadarnicele chinuri ale dragostei este un studiu atent elaborat asupra celor mai fine aspecte ale emoției umane, totul văzut printr-o prismă comică, hilară, jucăușă, relaxantă dar, în același timp, lucidă și ironică. Zadarnicele chinuri ale dragostei (Love’s Labour’s Lost) este o piesă mai puțin cunoscută a lui William Shakespeare și mai rar montată. Spectacolul în regia lui Alex Bogdan transpune problematica piesei în actualitatea zilelor noastre, cu accente pe cotidian și realitățile cunoscute.”

Ora 20,00 – Sala Mare – Teatrul ”Maria Filotti ”Brăila
”SVEJK” după Jaroslav Hašek
TEATRUL ”ODEON” BUCUREȘTI – Durata – 2h 10min – Limită de vârstă: 12 ani
Traducerea: JEAN GROSU, Regia : ALEXANDRU DABIJA, Scenografia: ANDRADA CHIRIAC, Cântece: ADA MILEA
Distribuţia: PAVEL BARTOȘ, CEZAR ANTAL, IOAN BATINAȘ, MIRCEA CONSTANTNESCU, MARIUS DAMIAN, SABRINA IAȘCHEVICI / ALINA BERZUNȚEANU, DORINA LAZĂR / DANA VOICU, RUXANDRA MANIU, PAULA NICULIȚĂ, ALEXANDRU PAPADOPOL , GABRIEL PINTILEI, ANDA SALTELECHI, MIHAI SMARANDACHE, SILVIAN VÂLCU, VERONICA GHERASIM, DAN IOSIF
”Spectacolul are la bază dramatizarea realizată de regizorul Alexandru Dabija, inspirată de cartea scrisă de Jaroslav Hašek – Peripețiile bravului soldat Švejk (traducerea Jean Grosu). Este considerată una dintre cele cele mai memorabile și reușite scrieri satirice din literatura mondială, fiind pe lângă un inteligent și convingător manifest anti-război, și unul din cele mai amuzante romane scrise vreodată. ”

Ziua V – Joi , 21 septembrie
Ora 17,00 – Sala Mare – Teatrul ”Maria Filotti ” Brăila
”REVIZORUL” de Nikolai Vasilievici Gogol
TEATRUL ”TINERETULUI” PIATRA NEAMȚ – Durata – 2h 45 min – Limită de vârstă: 12 ani
Traducere: MAȘA DINESCU, Regia : ZAKARIAS ZALAN, Scenografia: CSABA CSIKI, Design sonor : CSABA CSIKI
Distribuţia: VICTOR GIURESCU, ECATERINA HÂȚU, CĂTĂLINA BĂLĂLĂU , EMANUEL BECHERU, FLORIN MIRCEA JR., ADINA SUCIU, RAREȘ PÎRLOG , DANIEL BEȘLEAGĂ, DRAGOȘ IONESCU, ANDREI MERCHEA – ZAPOTOȚKI, DAN GRIGORAȘ, FLORIN HRIȚCU, VALENTIN FLOREA, AIDA AVIERIȚEI, NORA COVALI, CORINA GRIGORAȘ, SONIA TEODORIU , MARIA HIBOVSKI , LOREDANA GRIGORIU, CĂTĂLINA IEȘANU
”Vă invităm la un spectacol în care vremea lui Gogol pare aceeași cu a noastră, într-o poveste învelită în pojghița dulce a râsului, dar cu miezul amar.
Prin opera sa, ucrainianul Nikolai Vasilievici Gogol (1809 – 1852) a contribuit esențial la intrarea literaturii din Imperiul Rusesc în era modernității. „Noi toţi am ieşit din «Mantaua» lui Gogol”, spunea Dostoievski. Nuvelele „Mantaua”, „Portretul”, „Nasul”, „Caleaşca”, romanul „Suflete moarte” (atât cât a rămas din el, după ce Gogol a incendiat manuscrisul în noaptea în care a murit), cele două comedii celebre – „Revizorul” şi „Căsătoria” – reprezintă pilonii de rezistență ai unei viziuni artistice în care satira e dusă la limita caricaturalului.
În Revizorul transpare, poate mai mult decât în celelalte piese ale sale, mesajul că atunci când oamenii pactizează cu diavolul în „taina fărădelegii“, ei devin corupți, egoiști și încalcă toate regulile pentru obținerea, păstrarea și sporirea puterii. A ajunge, fără merite deosebite, prin mijloace neoneste, prin concurs de împrejurări favorabile la o bună situație materială, politică sau socială este ținta majorității personajelor.”

Ora 20,00 – Sala Studio – Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
”ŞI VENI BĂRBATUL LA FEMEIE” de Semion Zlotnikov
TEATRUL DE ARTĂ BUCUREȘTI – Durata -1h 40min.
Traducerea: BOGDAN BUDEȘ, Regie: BOGDAN BUDEȘ, Scenografie : RALUCA CHELARU, Miscare scenica : ANDREEA DUȚĂ, Distribuţia: MIHAELA SÎRBU, LUCIAN PAVEL
”Dina și Victor sunt trecuți de patruzeci de ani, divorțați și fiecare are câte un copil dintr-o fostă căsătorie. „Trecuți de patruzeci de ani” nu e o vârstă la care viața ia sfârșit. Așa că prietenii lor comuni, Jora și Judith, încearcă să le vină în ajutor, aranjându-le o întâlnire. Victor se prezintă acasă la Dina, într-o seară ploioasă de sâmbătă. Dar amândoi au de înfruntat temeri, frustrări și dezamăgiri din trecut. Așa că se apropie unul de celălalt cu o stângăcie plină de candoare, care dă naștere unor replici strălucitoare. O comedie înduioșătoare, o privire amuzată asupra a doi oameni care vor să o ia de la capăt, împreună.”

Ora 22.00- Sala Avantgarde – Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
DINU OLĂRAȘU – Recital folk
”Poet şi cântăreţ cu o sensibilitate anume şi o înţelegere a tot ce-l înconjoară. Ce poate fi mai minunat pentru un om? Aşa e Dinu Olăraşu! Un om minunat care-şi cântă versurile, dăruind oamenilor o muzică la fel de minunată! Își adună cântecele în câteva albume de excepție (între care „Pur și simplu”, „Vizavi”, „Altcumva”, „Câmpia lucrurilor bune”) și este premiat în câteva rânduri: Premiul Uniunii Scriitorilor pentru poezie; Cel mai bun cântec folk, „N-ai nevoie de prea multe…” (Premiile Muzicale Radio, ediția a cincea); Premiul de excelență (Festivalul „Om bun”).”

Ziua VI –Vineri , 22 septembrie
Ora 18,00 Sala Studio – Teatrul ”Maria Filotti ”Brăila
”DE CE FIERBE COPILUL ÎN MĂMĂLIGĂ” după Aglaja Veteranyi
One-woman-show cu EDITH ALIBEC – Durata – 1h 15min
Traducere: NORA IUGA, Regia, scenografia, sunetul: DANA PARASCHIV, Limită de vârstă: minim 14 ani
”Proiectul teatral cu tema integrării “De ce fierbe copilul în mămăligă” arată ce înseamnă să te afli prins între locul natal și o țară străină. Povestea
Aglajei Veteranyi este filtrată prin însăși experiența actriței române, Edith Alibec, în cei trei ani petrecuți în Germania. Spectacolul pune în scenă problematica identității și a sorții străinului într-o epocă în care foarte mulți sunt peste tot acasă și, totodată, niciunde cu adevărat.”

Ora 19,30 – Sala Mare – Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
”RENDEZ-VOUS PE LUNĂ” de Alexandr Galin
TEATRUL MIC BUCUREȘTI – Durata – 2h – Limită de vârstă: 12 ani+
Traducere: COSTIN MANOLIU, MARIANA ONCEANU şi ALECSANDRU DUNAEV, Versiunea scenică și textele cântecelor: GELU COLCEAG și VLAD CORBEANU, Regia artistică: GELU COLCEAG, Scenografia: IOANA PASHCA, Muzica originală: JEAN VICTOR PILOIU, Coregrafia: FURNICA, Light design : DANIEL KLINGER, Asistent regie și montaj video: VLAD CORBEANU, Pregătire muzicală: NADIA TROHIN, Distribuţia: DAN CONDURACHE, CLAUDIU ISTODOR, RUXANDRA ENESCU, ANA BIANCA POPESCU, DOINA TEODORU / RAPHAELA LEI, BEATRICE PETER, VALENTINA POPA
”Ce nu ar face un bărbat pentru a intra în grațiile unei femei frumoase ? Vasili Bogdanov aranjează o petrecere surpriză chiar pe Lună. Nu mai contează că Luna este de mucava, invitatele – plătite, iar sărbătoritul – Alexander Trauberg – un academician care circulă cu bicicleta, căci nu are bani de mașină. Visele, rămân vise. Nici cei 30 de ani trecuți și nici brutala realitate nu îl pot face să renunțe la năluciri, iluzii, deznădejdi. Va mai fi oare cineva cu picioarele pe Pământ la sfârșitul acestei aniversări a iubirii pierdute și regăsite ? Haideți să ne îmbarcăm pe scena Teatrului Mic pentru zborul visat pe Lună !”

Ora 22.00- Sala Avantgarde – Teatrul ”Maria Filotti” Brăila
SORIN ROMANESCU – recital (jazz, chitară )
”Sorin Romanescu își face debutul în lumea jazz-ului la Festivalul de la Sibiu din 1991. De atunci se manifestă ca muzician polivalent, de la rock (ca basist în Sarmalele reci), folk-blues și jazz până la muzica contemporană, coloane sonore de film documentar, muzică pentru spectacole de dans contemporan etc. Are peste 20 de albume la activ, ca invitat sau coautor de proiecte, fiind o prezență constantă pe scenele românești și din străinătate. Este producător audio, compozitor și sound designer în publicitate.”

Ziua VII –Sămbătă , 23 septembrie
Ora 18,00 – Sala Mare – Teatrul ”Maria Filotti ”Brăila
”LOBBY HERO” de Kenneth Lonergan
TEATRUL ”EVREIESC DE STAT” BUCUREȘTI – Durata -1h 30 min
Traducerea: RADU IACOBAN, Regia: RADU IACOBAN, Scenografia: MIHAELA ULARU, Distribuţia: TUDOR AARON ISTODOR, IOLANDA COVACI, MARIUS CĂLUGĂRIȚA, LUCIAN IFTIME
Durata spectacolului: 90 minute, fără pauză. Limită de vârstă: Minimum 16 ani
”Lobby Hero” oferă spectatorului o poveste aparent simplă, cu implicații complexe. Personajele – un paznic, șeful acestuia, un polițist și o polițistă – sunt în același timp și bune, și rele, și egoiste, și altruiste; suferă, se amuză sau exacerbează emoții, în încercarea de a se redescoperi pe ei înșiși. Jeff (Tudor Aaron Istodor), ostracizat de societate, dat afară din armată, dat afară din casă de proprii părinți, încearcă să-și refacă viața lucrând ca paznic într-o firmă de securitate. Nu este cel mai bun job din lume, dar pentru moment Jeff e liniștit. Însă somnul îi este tulburat de șeful firmei de securitate, care îi spune că fratele său e suspectat de crimă.”

Ora 20,00 Sala Studio – Teatrul ”Maria Filotti ”Brăila
„ARE NEVOIE DE MULTĂ ATENȚIE!” de Martin Crimp
”UNTEATRU” BUCUREȘTI – Durata: 1h 40 min
Traducerea: SÂNZIANA STOICAN, Regia : SÂNZIANA STOICAN, Scenografia (decor, costume): VALENTIN VÂRLAN, Distribuţia: IONUȚ VIȘAN, SABRINA IAȘCHEVICI, MĂDĂLINA ANEA, CRISTINA CASIAN, SILVIU DEBU
”Spectacolul este un semnal de alarmă la adresa unei societăți care a uitat să ofere atenție lucrurilor cu adevărat importante.”

Ora 22.00- Sala Avantgarde – Teatrul ”Maria Filotti ”Brăila
ZOLTAN BUTUC – „Frunză verde de albastru” – recital Nichita Stănescu
”PENTRU CEI CARE IUBESC LIMBA POEZEASCĂ”
„Butucul limbii (cum spunea cu o metaforă genială Fănuș Neagu) nu stă în frunzele lui și nici în vița lui. Butucul acestei limbi stă în pământul acestei țări. El nu poate fi văzut cu ochiul altuia și nici ronțăit cu dinții sobolului. Vezi-l tu cu ochii tăi și pipăie-l cu mâna ta „. N. Stănescu
”Duminică, 23 sept 2017, de la ora 22:00, vă invit să fiți parte și martorii totodată, a pitrocelilor mele muzicale pe texte ale lui Nichita Stănescu la Sala Avantgarde a Teatrului ”Maria Filotti” din Brăila, cu ocazia apariției albumului ”FRUNZĂ VERDE DE ALBASTRU” pe care-l semnez.”

Ziua VIII –Duminică , 24 septembrie
Ora 17,00 Sala Studio – Teatrul ”Maria Filotti ”Brăila
”FAT PIG” de Neil LaBute
TEATRUL ”FANI TARDINI” GALAȚI – Durata -1h 50 min.
Traducerea: IRINA VELCESCU, Regia: LAURA MOLDOVAN, Scenografia: IOAN BOCOȘ, Coregrafia: ELENA ANGHEL, Distribuţia: OANA MOGOȘ, VLAD VOLF, CIPRIAN BRAȘOVEANU, FLAVIA CĂLIN
„FAT PIG ” de Neil LaBute, este o comedie amară despre subiecte inconfortabile, despre cât curaj avem să fim noi înșine, despre lașitatea în fața unei societăți crude care, aparent, tinde spre perfecțiune dar în realitate pune foarte multă presiune asupra noastră. Această perfecțiune ajunge să o simulăm afișând FORME stabilite de societate ca fiind imaginea perfecțiunii, dar care ajunge doar la formă pentru că fondul se pierde în această uniformizare. „Fat Pig” este povestea unui tânăr corporatist care se îndrăgostește de o simpatică bibliotecară supraponderală, doar că prietenii și colegii de la firmă reacționează puternic la aflarea veștii despre relația „nepotrivită” a tânărului. Lumea „perfectă” a corporatiștilor versus lumea jovială și optimistă a lui Helen. Societatea are reguli în care forma contează, judecata se face la suprafață, iar fondul este trecut cu vederea.”

Ora 19,00 – Sala Mare – Teatrul ”Maria Filotti ”Brăila
”FAZANUL” de Georges Feydeau
TEATRUL ”NOTTARA” BUCUREȘTI – Durata – 2h 15 min cu pauză
Traducerea: DORU MAREȘ, Regia : ALEXANDRU MÂZGĂREANU, Costumele: ALEXANDRA MÂZGĂREANU, Decorul: ŞTEFAN CARAGIU, Design sonor : ALEXANDRU SUCIU, Distribuţia: GABRIEL RĂUȚĂ, ŞERBAN GOMOI, ȘTEFAN LUPU, ALEXANDRU SUCIU, SORINA ȘTEFĂNESCU, LAURA VASILIU / RALUCA GHEORGHIU, DIANA ROMAN, ION HAIDUC, CRENGUȚA HARITON, IOANA CALOTĂ, VLAD BĂLAN, ALEXANDRU MIKE GHEORGHIU
”Fazanul este o comedie spumoasă, în care jocul aparenţelor, încurcăturile de tot soiul, imprevizibilul şi răsturnările de situaţie sunt menite să declanşeze hohote de râs, iar rolurile se schimbă într-un ritm ameţitor, astfel că păcălitorul devine foarte uşor păcălit.
O înlănţuire clocotitoare şi surprinzătoare de întâmplări reaşază lucrurile după logica sclipitoare a comediilor bulevardiere şi ne dezvăluie, într-un final, cine e Fazanul.”

 

Citește și Caravana Filmelor TIFF aduce la Galați comedii, drame și thrillere de succes

ARTICOLE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AI NEVOIE DE UN LOGO?

- Advertisment -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE