Eşti pasionat de bucătărie şi vrei să-i surpinzi pe cei dragi de Crăciun? Seminarul „Masa de Crăciun” îţi propune peste 10 reţete pe care le poţi creea la tine acasă. În cadrul seminarului vei învăţa fiecare etapă de realizare a produselor culinare şi montarea lor în farfurie. Reţele au la bază produse din carne de porc, carne de vită, peşte (somon) şi carne de păsare (pui şi curcan).
Data: 20 decembrie 2016, ora 10:00
Preţul: 150 de lei – include taxa de participare şi produsele necesare pregătirii reţetelor.
Locul de desfăşurare – Restaurant Malnaș
Data-limită de înscriere: 18 decembrie 2016
Informaţii şi înscrieri la:
Bunea Iulian – 0746701157
Grosu Dragoş – 0733002779
sau la 0236419608, 0745080650, 0733470700
Sursa: Facebook