Alege doar unul sau două vinuri care să meargă din plin cu bogăţia de arome pe care le vei aşeza pe masă de sărbătoare!
• Cabernet Sauvingnon este un vin tare, în nuanţa afinelor coapte, care îţi lasă un gust uşor uscat în gură, numai bun să stingă un aperitiv cu multe maioneze, drob şi ouă, şi să îţi dezmorţească limba pentru friptura de miel ce urmează.
• Merlot este mai puţin sec decât un Cabernet Sauvignon, are gustul ierburilor aromatice şi merge şi el la fel de bine cu friptura de miel.
• Pinot Noir, răsfăţatul francezilor, are arome mai fine, dar e un vin versatil care se potriveşte pentru mese bogate în feluri cu carne.
• Dacă anul acesta ai înlocuit mielul cu carnea de curcan, atunci şi vinul pentru felul principal trebuie să se schimbe. Cărnurile de păsare cer un vin alb sec şi nu ai să dai greş dacă alegi un Sauvignon Blanc.
Vă aşteptam în Crama Murfatlar (Brăila Mall) cu o gamă variată de vinuri potrivite pentru masa de Paşte!
Citeşte mai multe articole pe exploremag.ro