Recent, s-a deschis WarTag Arena, o sală ce găzduiește meciuri de Laser Tag în Galați. Este prima sală de acest gen din oraș.
Ce presupune un meci de Laser Tag?
Fiecare jucător are un echipament special: o vestă cu senzori și o armă laser. Oricine poate juca, de la copii la adulți. Nu vă faceți griji, laserul este inofensiv. Jocul se aseamănă cu un meci de paintball, e contra-timp și aveți muniție nelimitată, însă nu riscați să vă învinețiți la fel ca la paintball.
De unde a venit ideea de Laser Tag?
Totul a pornit de la un antrenament al Armatei Statelor Unite, la sfârșitul anilor 1970, în care se foloseau raze infraroșii și echipamente cu senzori.
Care e numărul maxim și minim de jucători?
La WarTag, maxim se poate juca un meci de 20 de jucători. Numărul minim este de 8 jucători, adică două echipe de câte patru persoane.
Care sunt tipurile și combinațiile de joc?
- modul clasic, unde jocul se termină când mor toți dintr-o echipă
- infinite respawn, în care dacă mori, te întorci la bază și o iei de la capăt. Este contra cronometru și echipa cu cele mai multe kill-uri câștigă.
- capture the flag, unde “steagul” implică să ții sub culoarea echipei tale un alt laser din joc
- bombă laser cu cronometru pe care o amorsezi și dezamorsezi folosind arma sau alte scenarii și idei proprii pe care le puteți discuta la sala de joc
Laser Tag este perfect pentru activitățile cu prieteni, aniversări sau petreceri. Poți juca Laser Tag în Galați la WarTag, situat pe Calea Prutului nr. 7. Prețurile diferă în funcție de timpul jocului. Mai multe detalii, găsiți aici la secțiunea prețuri.
Citește și Unde te poți menține în formă? Încearcă aceste săli de fitness din Galați!