Festival gastronomic și concerte la Zilele Galațiului

2

Zilele Galațiului se desfășoară în perioada 9 – 11 iunie 2023 pe Faleza Superioară a Dunării Galați, zona Parc Elice. Echipa Autentic Events este partener în organizarea festivalului gastronomic și a târgului de produse manufacturate art-deco. Ediția de anul acesta aduce în fața publicului atât vendori din zona de street food, cât și producători tradiționali din toate zonele țării.

Festival gastronomic

Festivalul va aduce bucătari și producători din toate colțurile țării, cu o gamă variată de delicatese, gata să satisfacă și să surprindă toate gusturile şi poftele vizitatorilor prezenţi. Demonstrații culinare, show-uri gastronomice live, susținute de bucătari şi producători renumiţi din mai multe zone din țară cu sute de kilograme de cărnuri aromate, produse de street-food precum burgeri, hot-dogs, sandwiches, preparate delicioase la grătar și mâncăruri la ceaun, frigărui, o explozie de arome și culori, un adevărat spectacol gastronomic!

Oferta va fi bogată, iar alături de terasele tradiţionale vor fi si produse ecologice, tradiționale și naturale, realizate în ferme și gospodării țărănești, de la muşchiuleţi şi brânzeturi, pastrame și cârnați, dulciuri, prăjituri de casă, plăcinte și cozonaci, până la dulcețuri și produse apicole, băuturi tradiționale și vinuri autohtone, toate preparate ce conțin ingrediente sută la sută naturale.

Deserturile savuroase nu vor lipsi: cozonaci şi plăcinte-n foi dulci sau sărate, cheesecake și prăjituri cu fructe, turtă dulce pentru cei mici, langoşi, gogoşi şi clătite, cu ciocolată şi fructe, îngheţata, sucuri naturale, ciocolată de casă, înghețată, o gamă variată de bunătăți.

Urmarește-ne și pe: InstagramFacebookTwitterTelegram

Parc de distracții

Un mega parc de distracții va fi amplasat in cadrul evenimentului, locul perfect pentru cei mici și pentru cei care își doresc o doză de adrenalină, cu atracții precum caruselul, trenuleţul, topoganele gonflabile, roata sau maşinuţele electrice.
Serile muzicale, programate pe 9, 10 și 11 iunie, vor avea în prim-plan artiști de top ai României, dar și alte vedete îndrăgite de gălățenii de diverse vârste: Andra, Liviu Teodorescu, Bere Gratis, Paraziții, Mira, Spike, Bad & Boujee, Alan și Kepa etc.
Prezentatorii evenimentului vor fi Dan Negru și MC Lexi.

Hai și tu la Zilele Galațiului!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.