Revezi „RETRO”, un spectacol din 2007 în regia lui Mircea Cornișteanu

2
36

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” difuzează noi interviuri cu artiștii trupei și înregistrări ale unor spectacole valoroase din trecut – “Retro”, spectacol din din 2007 în regia lui Mircea Cornișteanu.

Vineri, 29 mai 2020, la ora 19:00, Teatrul va transmite pe YouTube și pe Facebook un interviu cu actrița Elena Ghinea. Dintre rolurile sale pe scena Dramaticului amintim: Pitecantropul în spectacolul „Rock Art Show” (după: Dumitru Solomon, regia: Ciocîrlan, 2019), Venticello în „Amadeus” (de Peter Shaffer, regia: Cătălin Vasiliu, 2018), Portocala în „Monstrul nisipurilor” (de Csaba Szekely, regia: Andi Gherghe, 2018), Majka în „O asemenea iubire” (de Pavel Kohout, regia: Radu Nichifor, 2018) sau Niculina în „Domnișoara Nastasia” (de George Mihail Zamfirescu, regia: Radu Nichifor, 2016).
Sâmbătă, 30 mai 2020, la ora 19:00, Dramaticul va difuza pe YouTube și pe Facebook un interviu cu regizorul Cătălin Vasiliu. Dintre spectacolele pe care acesta le-a regizat la Dramatic le menționăm pe cele mai recente: „Amadeus” (de Peter Shaffer, 2018), „Cabinierul” (de Ronald Hardwood, 2017), „Pelicanul” (de August Strindberg, 2016), „Tăblia de la marginea patului” (de Mimi Brănescu, 2015) și „Banda lui Moebius” (de Octavian Miclescu, 2014).

Duminică, 31 mai 2020, tot la ora 19:00, în ajunul Zilei Internaționale a Copilului, Dramaticul va transmite pe YouTube și pe Facebook un interviu cu Rareș Bâtcă, unul dintre copiii care au jucat pe scena noastră în cele mai recente stagiuni. Publicul și-l amintește, cu siguranță, în rolul Luca Lacrimă în spectacolul „Domnișoara Nastasia” (de George Mihail Zamfirescu, regia: Radu Nichifor, 2016).
Luni, 1 iunie 2020, de la ora 19:00, iubitorii de teatru vor putea viziona pe YouTube spectacolul „RETRO”, de Alexandr Galin, regia: Mircea Cornișteanu. Premiera spectacolului a avut loc pe 14 ianuarie 2007. În distribuție: Bujor Macrin, Carmen Albu, Lucian Pînzaru, Svetlana Friptu, Ioana Citta Baciu și Liliana Lupan. Spectacolul va putea fi vizionat timp de o săptămână, gratuit.

Abonați-vă la canalul teatrului de pe YouTube și dați Like paginii de pe Facebook ca să nu ratați spectacolele, interviurile și celelalte activități online ale Teatrului Dramatic „Fani Tardini”!

Citește și: Teatrul Dramatic din Galați celebrează 20 de ani de când poartă numele actriței Fani Tardini

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.