Unde să îți duci copilul la cursuri de limba engleză în Galați

1
cursuri de limba engleză în Galați

De ce să îți duci copilul la cursuri de limba engleză în Galați? Învățarea limbii engleze în copilărie este mult mai bună. Acest instrument lingvistic a devenit fundamental în dezvoltarea a tot mai mulți oameni. În plus, a fi bilingv din copilărie conduce la abilități și competențe personale cu adevărat valoroase.

Urmarește-ne și pe: InstagramFacebookTwitterTelegram

Fastrackids English

FasTrack English, începe la vârsta de 3 ani, oferă copiilor o metodă distractivă şi interactivă de învăţare a limbii engleze. Spre deosebire de metodele tradiţionale de predare a limbii engleze, FasTracKids utilizează un curriculum special creat pentru a oferi copiilor o experienţă captivantă. De-a lungul programului, studenţii vor fi alături de adorabilul magician Makaii.

Makaii şi prietenii lui predau engleza prin jocuri, poveşti, ghicitori şi alte provocări.

La sfârşitul programului, copiii vor avea baze solide în folosirea limbii engleze. Programul este aliniat Examenului Cambridge Starters, care reprezintă o cerinţă de înscriere pentru multe academii de limba engleză sau şcoli internaţionale.

answear.ro

În cadrul şedinţelor cu părinţii se vor stabili obiectivele pentru succesul copilului dumneavoastră. Părinţii şi personalul centrului vor revizui progresul studenţilor şi vor stabili de comun acord obiective pentru a se asigura că studenţii îşi vor atinge scopurile.

Înscrierile se fac oricând în timpul anului, frecvența cursurilor o dată/săptămână.

Adresa: Str. Col. Nicolae Holban, Nr. 10 bis , Romania – Sediul Central, Galați

Pentru alte detalii apelați numărul de telefon: 0727 881 690.

BeeKids

La Beekids copiii sunt ajutați să-și dezvolte abilitățile, cunoștințele și obiceiurile necesare pentru a obține succes prin activități certificate internațional care fac educația distractivă și eficientă. Astfel, activitățile sunt orientate spre dezvoltarea multilaterală a copiilor ținând cont de interesele și pasiunile lor.

Program:

 • Preluarea copiilor 11:30 – 12:00

Preluarea copiilor se face direct de la școală între orele 11:30-12:00, în funcție de orarul școlar al copiilor.

 • Joacă în aer liber 12:00 – 13:00

Jocurile în aer liber sunt organizate sub supravegherea și îndrumarea permanentă a unei echipe cu experiență în activitatea didactică, astfel copiii sunt implicați în jocuri captivante care să-i ajute să se relaxeze după orele de la școală și să construiască relații armonioase cu cei din jur.

 • Prânz 13:00 – 13:30

În cadrul after-school-ului BeeKids, copiii au parte de un meniu echilibrat, stabilit împreună cu un nutriționist, lucru ce le asigură celor mici doza zilnică necesară de nutrienți și vitamine de care au nevoie pentru a crește sănătos.
Zilnic, după ora 16:00 se servește gustarea, iar vinerea copiii merg la restaurant, aceste este un prilej bun de a conecta grupul de copii, de a învăţă reguli de comportament în societate şi de a practica limba engleză în condiţii reale de viaţă.

 • Realizarea temelor 13:30 – 15:30

La Afterschool Beekids se ține legătura în permanență cu profesorii și părinții, iar copilul tău va fi supravegheat și îndrumat cu grijă și atenție în realizarea temelor de către cadre didactice specializate în pregătirea elevilor. Cadrele didactice vor ajuta copilul să înțeleagă mai bine conceptele și noțiunile prin exemple practice și jocuri.

 • Ateliere pentru copii 15:30 – 17:00

În cadrul atelierelor punem la dispoziția copiilor o gamă diversificată de activități interactive, destinate stimulării creativității, imaginației și stârnirea curiozității pentru mediul înconjurător. Astfel, oferim copiilor o experienţă de dezvoltare personală autentică bazată pe interesele și pasiunile lor.

La Beekids copiii participă la următoarele ateliere:

 • Matematica-Interactivă (Mate distractivă și educativă)
 • MBA Junior (Antreprenoriat pentru juniori)
 • FasTrack Fundamentals / FasTrack Science (Programul extracurricular nr.1 în lume)
 • FasTrack English (Vorbește fluent în limba engleză)
 • FasTrack Robotics (Explorează lumea roboticii și a programării)
 • FasTrack Chess
 • Club de lectură
 • Finalizarea programului 17:00 – 17:15

Adresa: Centru – Str. Col. Nicolae Holban, nr. 10 (fosta Str. Culturii nr. 10), Galați, România

Telefon: 0727 881 690

The House of English

Pe parcursul Școlii de vară THOE, limba engleză va fi predată prin povești și teatru, accentul punându-se pe dezvoltarea vocabularului și a abilităților de comunicare, în funcție de nivelul fiecărei grupe de elevi. Prețul unei serii este de 300 de lei, cu o reducere de 50 de lei pentru al doilea copil din familie. O serie înseamnă două săptămâni, cu două ședințe pe săptămână, fiecare ședință fiind de două ore de curs (100 de minute), dimineața sau seara, în funcție de programul dumneavoastră și de numărul de copii înscriși la școala de vară. În total 8 ore.

Adresa: Strada Morilor nr. 181.

Pentru înscrieri puteți suna la numerele de telefon: 0755746399 (Teacher Dorian) sau 0731074213 (Teacher Iulian)

Palatul Copiilor

Instituţie de învăţământ în care se desfăşoară activităţi instructive-educative, cercuri cultural-artistice, tehnico-ştinţifice, tehnico-aplicative şi sportive-turistice, specifice, în afara cursurilor şcolare prin care se aprofundeaza şi se completează cunoştiinţe, se dezvoltă aptitudini potrivit vocaţiei şi opţiunilor copiilor, se organizeaza petrecerea timpului liber prin programe educative.

Palatul Copiilor, prin Cercul de Cultură şi Civilizaţie Engleză, oferă gratuit orele de pregătire, iar elevii interesaţi se pot înscrie la secretariatul instituţiei.

Cursurile de educație nonformală sunt adresate preșcolarilor și elevilor cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani.

Adresa: Str. Mihai Bravu,nr. 28, Galati, Romania

Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul de telefon: 0236 415 028.

Centrul Educational de Limba Engleza, Galati

Cursuri de limba engleză pentru copii cu vârste între 4- 10 ani!

Adresa: Str Brailei, nr 165 (langa restaurant Cozy)

Mai multe detalii la numărul de telefon: 0741 349 101

Cambridge Center Galați

Ședințele de limba engleză pentru elevi sunt dinamice și adaptate cursanților. Metodele și atmosfera de lucru sunt gândite să sporească interesul și curiozitatea.

Cel mai important aspect cu privire la aceste activități este că ele au parte de o metodologie complexă centrată pe nevoile educaționale aferente vârstei copiilor. Cu cât copiii sunt mai mici cu atât activitățile sunt mai centrate pe joc, cântec, desen, fără a sacrifică însă conținutul teoretic transmis, pentru a asigura un mediu educațional cât mai natural pentru elevi. Astfel, aceștia nu sunt tratați precum în învățământul clasic în care se așteaptă de la ei să fie atenți și să ia notițe timp de 2 ore. Activitățile integrează aspecte care să facă din învățarea limbii engleze o activitate plăcută pentru copii.

Mai multe detalii la numărul de telefon: 0756 114 291.

Grădinița Omul de zăpadă

Grădiniță Omul de Zăpadă asigură un program educaţional ce cuprinde ariile curriculare ale programei Ministerului Educației și Cercetării, adaptat individual la nevoile şi abilităţile fiecărui copil.

Programe:

 • Program Scurt – 750 RON cotizație (Include mic dejun) 8:30 – 12:30pm Limba Engleză, Mic dejun, Gustare de fructe, Rechizite pe durata întregului an școlar
 • Program Mediu 900 RON Cotizație / Luna + 8 RON/zi/masa 8:30 – 13pm Limba Engleză, Mic dejun, Gustare de fructe, Prânz – 2 feluri principale, Rechizite pe durata întregului an școlar
 • Program Prelungit 1200 RON Cotizatie / Luna + 12 RON/zi/ masa8:30 – 17:00pm Limba Engleză, Mic dejun, Gustare de fructe, Prânz – 2 feluri principale, Gustare ora 16:00, Rechizite pe durata întregului an școlar

Adresa: Galati, strada Universitatii 12

Mai multe detalii la numărul de telefon: 0236 419 972

Tu știi și alte centre de limbă engleză în Galați?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.