Cum să ai o voce mai clară și să fii mai convingător...

Cum să ai o voce mai clară și să fii mai convingător prin comunicare?

175
0
DISTRIBUIȚI

Workshop și masterclass Tehnică Vocală CVT cu Lucia Ciobotaru

Cauți să îți îmbunătățești skill-urile artistice și simți că ai nevoie de ajutor pentru a deveni cel mai bun? Workshop și masterclass Tehnică Vocală CVT cu Lucia Ciobotaru este evenimentul care îți va arată ce faci bine și ce nu, unde trebuie să mai lucrezi și care este punctul tău forte.

Ce trebuie să știi despre acest eveniment

Lucia Ciobotaru, profesor autorizat de Tehnică Vocală Completă, organizează pe 12 august, la Galați, un eveniment numit Workshop și masterclass Tehnică Vocală CVT. Acesta va avea loc la Vital Music By Doina. Participarea la acest eveniment implică niște costuri din parte doritorilor. Participarea la workshop presupune achiziționarea unui bilet de participare în valoare de 50 lei. Participarea la masterclass implică un cost de 100 de pentru cei activi și un cost de 50 lei pentru participanții pasivi.

Scopul acestui eveniment

Evenimentul organizat de Lucia Ciobotaru are ca public țintă atât interpreții profesioniști cât și persoanele care derosc să îți îmbunătățească modul de a vorbi. Lucia Ciobotaru, profesor autorizat, este aici pentru a te ajuta să îți învingi temerile vis-a-vis de atingerea notelor înalte sau foarte joase. Prin intermediul acestui workshop vei învăța cum să îți folosești corect vocea astfel încât să eviți să răgușești, să abordezi anumite efecte sau să interpretezi corect o melodie.

Înscrierea la acest curs te va ajuta să-ți recunoști vocea și să o folosești corect. Principalele subiecte ce urmează a fi abordate în cadrul acestui eveniment cu Lucia Ciobotaru vor fi concentrarea vocii în vorbit și cântat, îmbunătățirea suportului și respirației prin memorie musculară. Îți vor fi prezentate toate uneltele necesare pentru a-ți face vocea să fie descoperită, să sune așa cum îți dorești și să îți definești personalitatea. Dacă răgușești atunci când cânți vei putea descoperi împreună cu Lucia Ciobotaru care sunt cauzele care produc acest disconfort. Vei putea învăța alături de profesorul autorizat de Tehnică Vocală Completă ce e de făcut pentru a preveni astfel de situații.

Lucia Ciobotaru îți propune ca prin intermediul evenimentului Workshop și masterclass Tehnică Vocală CVT să descoperi adevăratele valențe ale vocii tale și să le poți exploata oportun. Ești invitat la evenimentul din 12 August pentru a-ți prezenta princiipiile de bază ale cântatului sănătos dar și care sunt secretele care fac ca vocea să fie unică. Vei afla ce trebuie să faci chiar și în momentele în care vocea ta este suprasolicitată, pentru a fi în formă.

Workshop și masterclass Tehnică Vocală CVT este un eveniment interactiv care are ca scop convingerea că poți cânta corect, respectând câteva reguli de bază.

Mai multe detalii despre acest eveniment cu va avea loc la Galați pe 12 august, poți obține contactând Vital Music la numărul de telefon 0743804956.

Te invităm așadar, să iei parte la Workshop și masterclass Tehnică Vocală CVT cu Lucia Ciobotaru, pentru a cătăpa mai multă încredere în tine și în vocea ta. După eveniment ne poți lăsa un comentariu în care să ne expui părerea ta față de cele asimilate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.